star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vác

  • 210 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 222 m²

    telek

Vételár:

179 millió Ft

Eladó ház Vác

  • 210 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 222 m² telek

  • Eladó ház Vác

  • 210m²


Ár:

179 000 000 Ft

Építés éve
1978
Szobák száma
7 (6 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Pazar panoráma, különleges Duna közeli lehetőség!

Vác belváros, Tabán városrészében várja önt ez a több generációnak is ideális lakhatást nyújtó, mediterrán hangulatú ingatlan. A régi időket idéző, belvárosi kövezett udvar és a hatalmas dunai panorámás terasz teszi egyedivé ezt a tripla komfortos, három, esetleg négy lakrészből álló önálló családi házat. Kihasználható, tágas terek, külön nyíló saját lakrészek nagycsaládosoknak vagy többgeneráció együttköltözésekor is praktikus megoldás. Rövid vagy hosszú távú bérbeadásra, üzleti vállalkozásra, a munka lakhely közeli megoldására is ideális (pl: magánrendelő, ügyvédi- vagy könyvelőiroda). Fűtése gáz cirkó, a meleg víz villannyal megoldott. 2007-ben teljeskörű felújítás történt, mely magában foglalta a nyílászárók és a fűtés rendszer, vezetékek cseréjét is.
Friss dunai levegő, a kikapcsolódási lehetőségek széles tárháza várja, mindössze pár lépésre otthonától: evezés, vízparti séták, bicikli út, gyermek játszóterek. A közelben, iskolák, óvodák, éttermek, a városközpont minden kényelmi szolgáltatása elérhető. A háznak saját garázsa van.
Ha Duna-parti családi rezidencia az álma, ne hagyja ki ezt a nem mindennapi lehetőséget! Megtekinthető előre egyeztetett időpontban, akár hétvégén is.
Irányár: 179 M Ft


Elhelyezkedés

Vác


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6601473


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6601473

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó váci családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 222 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 179 millió Ft, négyzetméter ára 852 381 Ft, ami a váci átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Horchy Krisztina referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601473. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.