star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vácduka

  • 79 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 200 m²

    telek

Vételár:

59 millió Ft

Eladó ház Vácduka

  • 79 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 200 m² telek

  • Eladó ház Vácduka

  • 79m²


Ár:

59 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Azonnal költözhető, felújított családi házat kínálunk eladásra Vácduka főútján.
Kiváló lehetőség kínálkozik azok számára, akik rendezett, folyamatosan fejlődő falusi környezetben, megfelelő infrastruktúrával ellátott helyen keresik új otthonukat.

A ház a 70-es években épült téglából. A felújítás során a tetőszerkezetet megerősítették, betoncserép fedést kapott az épület. A falazatot 35 cm tégla és 8 cm Hungarocell hőszigetelés alkotja, jelenleg vakolt állapotban van, így abszolút a saját igényeknek megfelelően alakítható az egyedi külső megjelenés.

A ház 844 m2-es telken helyezkedik el. Az udvaron nagy zöldfelületben gyönyörködhetünk, amelyet néhány bokor és gyümölcsfa tarkít csupán. A saját igényeknek megfelelően akár zöldséges kert, tároló, gyermekjátszótér, grill, medence is kialakítható, valóban csak a fantázia szab határt.

A szilárd burkolatú udvarrészen a kerítésen belül is lehetséges a parkolás. Külön kiskapun keresztül jutunk el az 5 m2-es fedett terasszal védett bejárathoz. A felújítás során minden nyílászárót kicseréltek, 3 rétegű műanyag, redőnyös hőszigetelt ablakok és hőszigetelt ajtó került beszerelésre. A ház alatt egy 35 m2-es pincét találunk. Innen tudjuk üzemeltetni a vegyes tüzelésű kazánt, mint másodlagos fűtési módot. Az ingatlanban gázkazánnal is fűthetünk, helyiségenként régi típusú radiátorok biztosítják a meleget. A melegvíz előállítása is gázkazánnal történik. A villanyvezetékek cseréje, korszerűsítése pár éve megtörtént.

A házba belépve hosszú, világos folyosóról jutunk el a különböző terekbe. A kőburkolatok régebbi típusúak, korszerűsítésük az új tulajdonos igényei szerint megtörténhet. A belső elrendezés a falak elmozgatásával módosítható. Jelenleg frissen festett, hófehér felületeket alakítottak ki, mely még fényesebbé teszi a helyiségeket. A ház két nagy, utcafronti szobával rendelkezik, az egyikben laminált padló, a másikban padlószőnyeg burkolattal. Az udvar felőli oldalon van egy 10 m2-es szoba, mely magas ablakával különleges hatást kelt. Beljebb kamra, étkező és konyhasarok található.

Az ingatlan alkalmas CSOK igénybevételére, ezzel támogatás és illetékmentesség is elérhető a vásárlásnál.

A környéken pár perc sétával elérhető bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló, bolt.

Kitűnő ajánlat azok számára, akik kertes házban, nyugodt, zöld környezetben képzelik el életüket, de fontos nekik a jó lokáció is, hiszen Vác 10 perc, Budapest 25 perc alatt elérhető az M2 úton.

Irányár: 62 M Ft.

Amiben még segíteni tudunk:
- ha a vásárláshoz még el kell adnia ingatlanát,
- energetikai tanúsítvány készítése 72 órán belül,
- ingyenes hitelügyintézés,
- jogi háttér,
- földhivatali ügyintézés,
- ajánlatok küldése e-mailben országos adatbázisból.

Fenti szolgáltatások nem csak szerződött ügyfeleink számára elérhetőek! Köszönjük ha minket választ!


Elhelyezkedés

Vácduka


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6593765


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


179 000 000 Ft

Vácduka

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 180m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6593765

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó vácdukai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 79 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 200 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 59 millió Ft, négyzetméter ára 746 835 Ft, ami a vácdukai átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rózsa Andrea referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593765. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vácduka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.