star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Váchartyán

  • 69 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 670 m²

    telek

Vételár:

26,9 millió Ft

Eladó ház Váchartyán

  • 69 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 670 m² telek

  • Eladó ház Váchartyán

  • 69m²


Ár:

26 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Kedvező vétel, remek ajánlat, önálló családi ház saját telken, Váchartyán csendes mellékutcájában.

Kellemes méretű, 670 m2-es telken található, mely két utcai bejárattal rendelkezik. Kényelmes, egyszintes elrendezés: előtér, fürdőszoba-toalett, ablakos konyha, két külön nyíló háló, garázs-tároló. A ház fűtése gázkonvektorral megoldott, a meleg víz villanybojlerrel. Zuhanyzós felújított fürdőszoba, a villany- és vízvezetékek, csatornák kicserélve. A tetőszerkezet is felújítva, falazata vegyes, vályog és tégla, 40 cm-es falvastagsága remekül tartja a meleget, nyáron megőrzi a hűvös levegőt. Kertjében gyermekjátszó és kerti sütő is kialakítható, több autó kényelmes parkolására is van lehetőség. Ha kertes családi házban szeretné tölteni mindennapjait és mindezt egy lakás áráért, akkor ne hagyja ki ezt az alkalmi vételt!
Irányár: 26.9 M Ft


Elhelyezkedés

Váchartyán


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613973


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


63 900 000 Ft

Váchartyán

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 112m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613973

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó váchartyáni családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m², míg a hozzá tartozó teleké 670 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 26,9 millió Ft, négyzetméter ára 389 855 Ft, ami a váchartyáni átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Szilvia referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613973. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Váchartyán ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.