star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Várpalota

  • 217 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 091 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Várpalota

  • 217 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 091 m² telek

  • Eladó ház Várpalota

  • 217m²


Ár:

35 000 000 Ft

Építés éve
1945
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG IRODÁNKAT BÍZTÁK MEG.
A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínál két ingatlant egy telken, Várpalota Alsóvárosban!
Egy 2001-ben épült 149 m2-es, KÉTSZINTES ÖNÁLLÓ ÉPÜLETET és egy 68 m2-es, 3 szobás, FELÚJÍTANDÓ PARASZTHÁZAT. Az udvaron áll egy alápincézett, tégla építésű melléképület is, ami sokoldalúan használható (pl. nyári konyhaként, vagy akár irodaként).
CSOK, BABAVÁRÓ ÉS KAMATTÁMOGATOTT HITEL AZ INGATLANVÁSÁRLÁSHOZ IGÉNYBE VEHETŐ! AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ, TEHERMENTES INGATLAN!
A telek mérete 1091 m2, az épületegyüttes mögötti gyümölcsössel. A TELKEN 3 ÉPÜLET TALÁLHATÓ, villany, víz és csatorna a két fő épületben, gázcsonk a telken.
CSALÁDI HÁZ főbb jellemzők: Építés éve 1945. déli tájolás, vegyes falazat: terméskő és tégla. A tető héjazata pala, fa födém. Fűtés vegyes tüzelésű kazánnal lehetséges, hőleadás radiátorokkal biztosítható. Fa ablakok és ajtók. Szigeteléssel, külső vakolással és teljes belső felújítással tágas, jó elosztású, otthont kaphatunk. A 68 m2 magában foglal egy előszobát, 3 tágas szobát, konyhát, étkezőt, fürdőszoba + WC-t és egy kazánházat / kamrát.
GAZDASÁGI ÉPÜLET főbb jellemzők: A kétszintes épület raktárnak épült 2001-ben, déli tájolással. A földszint 89 m2, a tetőtér nettó 60 m2. Tégla falazat, cseréptető, műanyag nyílászárók. Az épületben található egy mosdó is.
MELLÉKÉPÜLET főbb jellemzők: Tégla építés 1965-ben, északi bejárattal a családi házzal szemben. Cseréptető, fa födém. Teljesen alápincézett. Helyiségei egy 8 m2-es előtér és egy 16 m2-es helyiség.
Ajánlom otthonteremtésre ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉVEL, emellett befektetésnek vállalkozáshoz, mely az ingatlan adottságainak köszönhetően akár otthonról is végezhető! CSOK PLUSZ IGÉNYELHETŐ!
Állami támogatások mellett kedvezményekkel juthat hozzá új otthonához! Ha a vásárláshoz hitelben is gondolkodik, kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más, kínálatunkban szereplő telek, ház, vagy lakás felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén.
Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

étkező
16m²
Szoba
8.5m²
Szoba
17m²
Konyha
9.5m²
Szoba
16.5m²
Előszoba
9m²
Szoba
17m²
Fürdőszoba
8.5m²

Elhelyezkedés

Várpalota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6536608


+36 30

Ingatlannet kód: NET6536608


Az általad megtekintett eladó várpalotai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 217 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 091 m². További jellemzői: az építés éve 1945, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 161 290 Ft, ami a várpalotai átlaghoz képest 68%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádám Szilvia referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6536608. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Várpalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.