star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vaskút

  • 99 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 252 m²

    telek

Vételár:

18,9 millió Ft

Eladó ház Vaskút

  • 99 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 252 m² telek

  • Eladó ház Vaskút

  • 99m²


Ár:

18 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

7,5 millió Falusi CSOK kal az önerőd már ki van fizetve, a fennmaradó 11.400.000 Ft hitel ami akár havonta megközelítőleg 65.000 Ft törlesztővel is elérhető.

Eladó Vaskúton egy 60-as években épült vegyes falazatú 99 nm-es családi ház.

Néhány éve felújításra került az ingatlan teljes tetőszerkezete, villamos rendszere, műanyag nyílászárók lettek beépítve.

A fűtés gázkonvektoros, valamint a fürdőben elektromos melegítő található.

A meleg vizet villanybojler szolgáltatja, mely a mosókonyhában kapott helyet.
Kis udvarban 3db tároló található.
A kapu adott szélessége miatt jelenleg parkolni utcán lehetséges a ház előtt, kisebb átalakítás után udvari beálló is készíthető.

Kifizetés után azonnal költözhető.

Az ügylet lebonyolításához szükséges összes magyar bank teljes palettájának CSOK és hitelügyintézésével, valamint teljes jogi, földhivatali, biztosítási és ingatlan felújításai kivitelezésihez szükséges szakértő munkatársak teljes palettájával állok rendelkezésedre.

Nálam a bankok és a biztosítók érted versenyeznek :D

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.
A pontos feltételekért keresd a hitelhekkert :D tel: 06703272201 e-mail: g.farkas@gdn-ingatlan.hu

Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365788


Elhelyezkedés

Vaskút, Vaskút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6637127


Farkasné Kasza Brigitta

Farkasné Kasza Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6637127

Farkasné Kasza Brigitta

Farkasné Kasza Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó vaskúti (Vaskút) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 99 m², míg a hozzá tartozó teleké 252 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 18,9 millió Ft, négyzetméter ára 190 909 Ft, ami a vaskúti átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Farkasné Kasza Brigitta referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637127. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vaskút ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.