star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Velem

  • 98 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 300 m²

    telek

Vételár:

85 millió Ft

Eladó ház Velem

  • 98 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 300 m² telek

  • Eladó ház Velem

  • 98m²


Ár:

85 000 000 Ft

Építés éve
1940
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Kőszeghegyalja csodás településén, Velemben áll ez az 1940-es években épített különleges kőház.
Egyedi megjelenése abban rejlik, hogy kizárólag helyi kőből készítették. A völgy oldalában megbúvó 2230 nm-es telket árnyat adó fák (szelídgesztenye, dió) teszik romantikus hangulatúvá.
Az alagsorban garázs és egy egykori borospince kap helyet. A lakótérhez kőlépcső vezet fel. A 70-es években kibővített épület 99 nm alapterülettel várja új tulajdonosát. A fűtésről gáz központi fűtés - radiátoros hőleadással- gondoskodik. A vidéki hangulatot pedig egy ülőpados cserépkályha szolgálja. Tágas közlekedőből nyílnak a helyiségek: 3 szoba, konyha, kamra és fürdő-WC. A nappaliból erkély vezet a szabadba, ahol nyáron gyönyörű zöld panoráma, télen pedig a Szent Vid kápolna látképe fogad.
A privát szféra biztosított, a szomszédos nyaralók távol esnek. Első látásra bele lehet szeretni ebbe a különleges hangulatú, Velem rejtett szegletében fekvő kőházba, amely azonnal birtokba vehető.
A Kőszegi-hegység lábánál, idilli természeti környezetben Velem egész évben turisztikai célpont, természeti és kulturális központ, klimatikus gyógyhely, az Írott-kő Natúrpark része. A hagyományos Velemi Gesztenyeünnep ezreket vonz az ősz folyamán.

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Terasz
7.56m²
Fürdőszoba
3.93m²
Kamra
3.7m²
Konyha
14.92m²
Szoba
26.33m²
Szoba
17.53m²
Szoba
12.6m²
Előszoba
12m²

Elhelyezkedés

Velem


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621304


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621304

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó velemi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 300 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 867 347 Ft, ami a velemi átlaghoz képest 32%-kal magasabb. Az ingatlant Káldy Imre referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621304. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velem ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.