star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Velence, Bence-hegy

  • 146 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 539 m²

    telek

Vételár:

149 millió Ft

Eladó ház Velence, Bence-hegy

  • 146 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 539 m² telek

  • Eladó ház Velence, Bence-hegy

  • 146m²


Ár:

149 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
5

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Velencén ÖRÖKPANORÁMÁS ÚJ Családi Ház!

Velencén a Bence-hegyen 539 m2-es gyönyörű ÖRÖKPANORÁMÁS, összközműves telken, ÚJ, kétszintes, nappali négyszobás, 146,8 m2 hasznos lakóterű, (bruttó 182,1 m2), D-i tájolású családi ház, NAGY TERASSZAL, 17,54 m2 erkéllyel, kellemes déli tájolású kerttel, eladó.

A ház VÉTELÁRA KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTRA VONATKOZIK!

Az utcáról az udvaron át megközelíthető házba a keleti tájolású bejáraton léphetünk a tágas nappali-konyha étkező közös térbe, melynek közvetlen teraszkapcsolata van a kert irányába. A földszinten kapott helyet egy nyugati tájolású önálló hálószoba gardróbbal, egy fürdőszoba és a gépészeti/háztartási helyiség. Az emeletre húzott karú gipszbeton lépcsőn juthatunk fel a közlekedőbe, onnan nyílik a fürdőszoba és külön mellékhelység, és három szoba, az egyik szoba saját gardróbbal rendelkezik, mindhárom szoba terasz kapcsolattal rendelkezik, ahonnan CSODÁLATOS ÖRÖKPANORÁMA nyílik a Velencei-tóra.
A gépkocsi beálló a ház udvarán biztosított.

A ház beton sávalapra, homlokzati falaknál pillér megerősítéssel, 30-as Porotherem klima belső 6 cm-es kőzetgyapot hőszigetelésű falazóblokkból, a homlokzatra külső +5 cm hőszigetelés került. Az épület belsejében a lépcsők mentén 10 cm-es kerámia válaszfalakkal, a többi fal gipszkartonból készül, a vizes helységekben impregnált falazattal. A földszinten monolit födémmel, a tetőszerkezet hőszigetelt fa gerendás födémmel, antracit színű korcolt fémlemezfedéssel épült.
A külső nyílászárók, három rétegű aragongázas üvegezéssel, automata redőnyökkel készültek, a beltéri ajtók még nem kerültek beépítésre.
Az emeleti teraszokon a homlokzattal azonos színű, fehér korlát illetve üvegkorlát lesz.
A hőszivattyúhoz tartozó gépészeti tér a földszinten kap helyet, innen kapja a fűtést, hűtést és a melegvíz ellátást a ház.
A vizes helységekben és a konyha területén, a lépcsőházban és az előszobában greslap kerül beépítésre. A nappali és a hálók laminált parketta burkolatot kapnak.
A ház jelenleg 70% készültségben van, a válaszfalak pontos elhelyezése illetve a pontos belső elrendezés, a beltéri ajtók árnyalata, a belső burkolatok színe választható. A belső arculat az új tulajdonos igényeire szeretnék alakítani.


Csendes, családi házas övezet, néhány percre a Velencei-tó, az Északi strand, kerékpárút, bevásárlási lehetőség, főút közelben.

Hívjon! Menjünk, nézzük meg, amíg még megvan!

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Erkély
17.54m²
Wc
1.84m²
Fürdőszoba
5.59m²
Gardrób
5.84m²
Szoba
10.82m²
Szoba
11.44m²
Szoba
10.86m²
Közlekedő
8.32m²
Gardrób
6.85m²
Szoba
10.75m²
Fürdőszoba
3.21m²
Nappali
21.83m²
Konyha
8.29m²
Előszoba
8.32m²

Elhelyezkedés

Velence, Bence-hegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6583186


Paraidi Mihály Barna

Paraidi Mihály Barna

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Velence, bence-hegyi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 146 m², míg a hozzá tartozó teleké 539 m². További jellemzői: az építés éve 2023. A családi ház ára 149 millió Ft, négyzetméter ára 1 020 548 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Paraidi Mihály Barna hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6583186. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence, Bence-hegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.