star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Velence

  • 250 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 975 m²

    telek

Vételár:

162,9 millió Ft

Eladó ház Velence

  • 250 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 975 m² telek

  • Eladó ház Velence

  • 250m²


Ár:

162 900 000 Ft

Építés éve
1983
Szintek
3
Szobák száma
9
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Kiváló üzleti lehetőségként csak Önökre vár ez a szépen felújított 250 négyzetméteres lakótérrel és egy 18 négyzetméteres garázzsal rendelkező eladó családi ház, 4 különálló lakással, Velencén a tótól és a fürdőtől 15 percnyi sétára. Jelenleg folyamatosan bérbe vannak adva a lakások. Most érdemes lecsapni rá! Hiszen amellett, hogy pénzt hoz, akár a lakhatást is biztosítani tudja.

Folyamatban van a ház társasházzá alakítása és akkor lakásonként is megvásárolható lesz. Vagy ha valaki addig megveszi, akkor ez már az ő üzlete lehet, hiszen ez azonnali értéknövekedést jelent, amit értékesítésnél lehet realizálni is!

A házban a lakások felújítása folyamatosan történt. Cserélve lett a vízhálózat, villanyhálózat, fürdőszoba, burkolatok, külső-belső nyílászárók. stb. A konyhák is már a legdivatosabb, méretre készült beépített változatok.

A fűtés gázkazánnal és klímával is működik. Természetesen, mivel 4 önálló lakásról van szó, ezért belefér a rezsi a kedvezményes tarifába.

A ház, egy helyi viszonylatban nagynak számító 975 négyzetméteres telken fekszik, ami nagyon szépen rendezett. Az udvar helyet tud biztosítani a házban lakók autóinak és kerti partiknak is vagy a családok kedvenceinek, akik kedvükre szaladgálhatnak majd rajta, de akár egy medence is elfér még a ház mellett.

Elhelyezkedés szempontjából is jó. Csendes környék. A tópart és a fürdő 15 perc séta. A vasútállomás és a buszmegálló 10 perc. A városban óvoda, iskola, középiskola, orvosi rendelő, boltok, minden megtalálható.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy ilyen méretű új építésű ház kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt hónapokban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemem most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Kérésre szívesen küldök külső képeket is!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. csendes utca, külön fürdő és wc, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, erkély, padlófűtés, klíma, új villamoshálózat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Velence, Velence


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6459813


Az általad megtekintett eladó velencei (Velence) családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 250 m², míg a hozzá tartozó teleké 975 m². További jellemzői: az építés éve 1983, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 162,9 millió Ft, négyzetméter ára 651 600 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6459813. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.