star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Velence

  • 145 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 577 m²

    telek

Vételár:

119 millió Ft

Eladó ház Velence

  • 145 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 577 m² telek

  • Eladó ház Velence

  • 145m²


Ár:

119 000 000 Ft

Építés éve
2012
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Velencén, zsákutcában, a tóhoz 8 percnyi sétára található ez a páratlan panorámával rendelkező eladó családi ház, 577 négyzetméteres telken. A csend és a nyugalom garantált. Lazuljon egyet szaunázás után családjával vagy a barátokkal a fadézsában és miközben pezsgőt vagy bort kortyolgatnak, gyönyörködjenek a kilátásban! Nem tökéletes ingatlan, de olyan adottságokkal rendelkezik, amelyek kiemelik a jelenlegi kínálatból.

Az elmúlt 10 évben több ütemben, téglából épült, 145 négyzetméteres házban, a földszinten 1 nappali, 2 szoba, konyha, étkező, 2 fürdőszoba található. A belső lépcsőn megközelíthető emeleti lakrészében pedig 2 nagy szoba, nappalirész és fürdőszoba kapott helyet. Itt van előkészítve egy közel 30 négyzetméteres terasznak hely, ahonnan a kilátásról készült képet, megtalálja a képek között.

A földszintről közelíthető meg a további 100 négyzetméteres pinceszint, ahol teljesen körbeablakozott garázs kínál lehetőséget akár további lakóterek kialakítására is. De azon kívül is több tároló helyiség, a gépészet és egy rendezvénypince is helyet kapott.

A ház műszaki állapota kiváló. A külső falak szigeteltek, a külső nyílászárók műanyag, hőszigetelt típusúak. A belső nyílászárók fából készültek. A tetőn és a fedett kocsibeálló tetején is napelemek találhatóak, amelyek képesek biztosítani a ház egész éves energiaellátását és fűtését szaldós rendszerben. A fűtés és a melegvízellátás a legmodernebb hőszivattyúval van biztosítva. Itt tényleg csak a vízfogyasztás és az internet-tv szolgáltatásból áll a rezsi.

A konyha természetesen egyedileg méretre készült és minden szükséges géppel felszerelt. Értelemszerűen itt marad és a következő házigazdát fogja szolgálni még sokáig.

Az udvar tartogat még lehetőségeket. Van rajta fedett kocsibeálló, szauna, fűthető fürdő-dézsa, kis teraszrész kerti partiknak. Van hely még bőven a család kedvenceinek is, akik majd kedvükre szaladgálhatnak. Parkolni az udvaron és a ház előtt is lehetséges. A garázshoz a bejáró még nem készült el.

A ház csendes környéken található. A Velencei tó 8 perces sétával megközelíthető. Boltok, vasútállomás, autóbuszmegálló, mindez 10 perces sétán belül. Autópálya pár percre.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy új építésű lakás kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt időszakban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemes most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, redőnyözött, új nyílászárók, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, háromfázisú áram, napelem, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Velence, Velence


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6540443


Az általad megtekintett eladó velencei (Velence) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 145 m², míg a hozzá tartozó teleké 577 m². További jellemzői: az építés éve 2012, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 119 millió Ft, négyzetméter ára 820 690 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6540443. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.