star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Velence

  • 88 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 300 m²

    telek

Vételár:

84 millió Ft

Eladó ház Velence

  • 88 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 300 m² telek

  • Eladó ház Velence

  • 88m²


Ár:

84 000 000 Ft

Építés éve
2002
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Figyelem! CSOK még 2023-ban felvehető!! Lakóingatlan a Velencei-tó partján!Nyaraljon egész évben! Saját tóparttal rendelkező Gólya villaparkban, nappali + 4 szobás önálló ház 50 méterre a Velencei-tó partjától eladó!A villaparkról röviden:A 2002-ben épült, 29 házból álló, gondosan karbantartott lakópark a Velencei-tó legfelkapottabb részén, közvetlenül Velence mellett található. A házak szinte közvetlenül a part mentén épültek, így a ház tulajdonosai az év bármely kellően meleg napján megmártózhatnak a tó ásványi anyagokban gazdag vízében, télen pedig akár korcsolyázni is lehet.Tókerülő út a telek egyik végén, a Velencei-tó a másikon. Zárt lakópark stranddal, játszótérrel a szélén csónakkikötővel.Az ingatlan önálló társasházi albetétként önálló helyrajzi számmal rendelkezik.A közös költség a szokásos tételeken (közös képviselet, szemétszállítás, közös villany- és vízhasználat) kívül a villaparkban található házak külső karbantartásával kapcsolatos költségeket, internet, és a hatalmas parkosított telek folyamatos gondozását is magában foglalja.A ház belső elrendezése és felszeltsége:A ház alsó szintjén tágas és világos nappali, étkező és konyha fürdővel és wc-vel, a felső szinten pedig 4 különnyíló háló és kádas fürdőszoba wc-vel található.A szinteket összegkötő lépcső kényelmesen járható. Az alsó szinten a nappali és a konyha előtt, a felső szinten pedig a legnagyobb háló előtti teraszról gyönyörködhetünk a háborítatlan természeti környezetben. A ház fűtéséről és melegvíz- ellátásáról házközponti cirkó, a meleg nyári napokban a hűtésről pedig klíma gondoskodik. A padlástéren tárolási lehetőség pluszban megoldható.Egy felszíni gépkocsibeálló tartozik a házhoz, de a lakóparkon belül vendégparkolók is segítik a lakók és vendégeik kényelmét. A villaparkba zárt sorompós beléptetőrendszeren keresztül jutunk be.


Elhelyezkedés

Velence, Kemping utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6561673


Az általad megtekintett eladó velencei (Kemping utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 88 m², míg a hozzá tartozó teleké 300 m². További jellemzői: az építés éve 2002, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 84 millió Ft, négyzetméter ára 954 545 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Marczis Krisztina referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6561673. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.