star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Velence

  • 158 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 738 m²

    telek

Vételár:

150 millió Ft

Eladó ház Velence

  • 158 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 738 m² telek

  • Eladó ház Velence

  • 158m²


Ár:

150 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szobák száma
6

Az ingatlanról:

Gyönyörű PANORÁMÁS OKOS álomotthon Velencén!

Velencén, a Velence Korzóhoz és a Velencei-tóhoz egy karnyújtásnyi távolságra, 738 m2-es gyönyörűen parkosított, összközműves telken, újratervezett és TELJESEN ÁTÉPÍTETT, kétszintes, emeleti és PANORÁMÁS tetőteraszos, modern, nappali három szobás, 115,84 m2 hasznos lakóterű (bruttó 169,95 m2) DNY-i tájolású okos családi ház, és egy kisebb 42,32 m2 hasznos lakóterű (bruttó 47,32 m2) nappali egy szobás kisebb ház, garázzsal, terasszal, HŐSZIVATTYÚVAL FŰTÖTT kerti medencével eladó.

Az utcáról a távvezérelt kapun juthatunk az udvarba, melyből egy acél biztonsági bejárati ajtón át a házba, a különleges hangulatú, egy légtérben található előtér-konyha-étkezőbe. Az étkezőből kiléphetünk a földszinti teraszra, mely mellett a medence található. Az étkezőből balra jutunk a nappaliba, melyből a lépcsőtér, a földszinti hálószoba, a zuhanyzós fürdőszoba és a mellékhelyiség érhető el.
A kényelmesen járható lépcsőn felérve, az emeleten, a közlekedőből jobbra nyílik a fürdőszoba, egy hálószoba, melyhez egy gardrób kapcsolódik, szemben egy másik szoba, illetve balra haladva jutunk az emeleti nagyméretű teraszra, melyről gyönyörű panoráma nyílik a tóra.
A méretes teraszról kényelmes kültéri lépcsőn jutunk a tetőteraszra, ahonnan egyedi PANORÁMA tárul a szemünk elé.
A hőszivattyűs, 6x2,5 méteres 1,5 méter mély medence a kert idegen tekintetektől védett és gyönyörűen benapozott részén fekszik a parkosított, gyümölcsfás kertben.
A medence mellett a nyári forróságban is hűs árnyékot adó szőlőlugas található, mely alatt áthaladva érhetjük el a kisebb, 43,32 m2-es okos házat és a 13,82 m2-es garázst. A kis ház földszintjén található egy légtérben a nappali-étkező-konyha, a fürdőszoba-mellékhelyiség. Szintén innen indul a lépcső a tetőtérbe, ahol egy tágas szoba található.

A ház beton sávalapra, tégla fő- és válaszfalakkal épült, beton födémekkel, a lapostető megfelelő hő-és vízszigeteléssel.
A 2022-ben történt teljes átépítés során a házat hőszigetelték (10 cm) és a házban mindent kicseréltek: a homlokzati- és beltéri nyílászárókat, a teljes víz-, szennyvíz- és villanyvezeték hálózatot, a szanitereket, burkolatokat.
Minden külső nyílászárón alumínium, távvezérelt redőny, és a nyíló ablakokon szúnyogháló található.

A kis ház is beton sávalapra, tégla falazattal, ácsolt fa tetőszerkezettel épült. A teljeskörű átépítés során új, kanadai zsindely héjalást, és szintén új nyílászárókat, vezetékeket és burkolatokat kapott.
A burkolatok tekintetében mindkét házba, a vizes helyiségekben és a kisház amerikai konyhás étkezős nappalijába ízléses járólap, a szobákba, a lépcsőkre és a nagyház nappalijába esztétikus laminált padló burkolat került.

Mindkét épületen több ponton záródó biztonsági acél bejárati ajtó található, a külső nyílászárók 3 rétegű, hőszigetelt üvegezéssel ellátott műanyagok, a beltéri ajtók esztétikus dekorfóliás kivitel.
A házak fűtését a padlóban elhelyezett fűtófólia és fűtőkábel biztosítja. Szintén gondoskodhat a fűtésről a nagyobb házba beépített összesen 5 db hűtő-fűtő split klíma( a földszinten 1 db 3,2/3,4 kW, és 2 db2,2/2,4 kW), az emeleten 2 db 2,5/2,8 kW melyek a ház hűtését is ellátják.
A kisebb házban 2 db 2,2/2,4 kW hűtő-fűtő klíma található.
A meleg víz ellátásról házanként egy-egy korszerű villanybojler gondoskodik.
Az átépítés során videós kaputelefont építettek be.
Az ingatlan biztonságára 3 db kültéri kamerával működő kameraendszer és egy beltéri mozgás- és nyitásérzékelővel ellátott riasztórendszer vigyáz.
Távvezérelhető a riasztó, kamera, redőny, klíma.

A HÁZ EREDETILEG SAJÁT RÉSZRE KÉSZÜLT, MINDEN RÉSZLETÉBEN ALAPOS, ÁTGONDOLT ÉS A LEHETŐ LEGJOBB MINŐSÉGŰ KIVITELEZÉSŰ!

Csendes, családi házas övezet, bevásárló központhoz, óvodához, iskolához, autóbuszmegállóhoz, vasútállomáshoz, kerékpárúthoz, vízparthoz közel.
Buszmegálló és a vasútállomás is séta távolságra van.

Egy igazi gyöngyszem!
Hívjon, és nézzük meg, amíg még megvan!

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Szoba
14.09m²
Fürdőszoba
4.24m²
Terasz
39.09m²
Terasz
22.52m²
Szoba
10.66m²
Fürdőszoba
4.14m²
Szoba
11.01m²
Gardrób
4.24m²
Közlekedő
3.9m²
Wc
1.05m²
Fürdőszoba
1.85m²
Szoba
8.96m²
Nappali
18.26m²
Konyha
17.99m²

Elhelyezkedés

Velence


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6583188


Paraidi Mihály Barna

Paraidi Mihály Barna

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó velencei családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 40 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 158 m², míg a hozzá tartozó teleké 738 m². További jellemzői: az építés éve 1990. A családi ház ára 150 millió Ft, négyzetméter ára 949 367 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Paraidi Mihály Barna hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6583188. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.