star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Velence

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 829 m²

    telek

Vételár:

110 millió Ft

Eladó ház Velence

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 829 m² telek

  • Eladó ház Velence

  • 160m²


Ár:

110 000 000 Ft

Építés éve
1989
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Tóközeli, 4-5 szobás házat, nyaralót keres a családjának Velencén? Akkor Önökre vár ez a csodálatos, 160 négyzetméteres, nappali + 4 szobás, jó állapotú, eladó családi ház Velence Ófalu közelében. Két generáció együttélésére vagy nyaralónak, illetve kiadó apartmanoknak is ideális. Azonnal birtokba vehető!

A ház praktikus elrendezéssel rendelkezik. A földszinten hatalmas nappali található, melyből nyílik a tujákkal körbevett belső intim udvarra néző, hatalmas, jó fekvésű, fedett terasz. A nappalin kívül egy hálószoba, konyha és fürdő van még a földszinten. Az emeleten pedig 3 tágas hálószoba helyezkedik el, egy zuhanyzós fürdőszobával. A terasz alatt pedig pince és garázs is található 29 négyzetméteren.

A ház 1989-ben téglából épült. A falak 2008-ban külsőleg 10 centiméteres szigetelést kaptak és a külső nyílászárók műanyag, hőszigetelt üvegezéssel ellátott típusuakra lettek cserélve. Az ablakokra redőny is került. A masszív tetőt betoncserép fedi. Megfelelő a tájolása is ahhoz, hogy napelem kerüljön rá. Külsőleg teljesen rendben van a ház. A belső térben is minden jó állapotú és jól működik, hiszen nemrégiben még laktak benne, de aki mai kor igényei szerinti házat szeretne, annak a fűtésrendszert, a villanyhálózatot, fürdőszobákat, konyhát fel kell majd idővel újítani.

A fűtés jelenleg gázkazánnal és radiátoros hőleadással működik. A melegvizet elektromos bojler állítja elő. Az elektromos betáplálás 3 fázisú, ami alkalmas elektromos autók töltésére is.

A ház Velence központjához közel, főútvonal mellett, egy jó fekvésű 829 négyzetméteres telken helyezkedik el. Van bőven hely szabadidős tevékenységre, vagy hogy kerti partikat rendezzenek rajta és hogy a család kedvencei kedvükre szaladgálhassanak benne.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális. A tó 10 perc sétával megközelíthető. Az autópályalejáró pár percre. Budapest fél órás autóúttal elérhető. Ingázáshoz tökéletes elhelyezkedés. Ezért sokan választják állandó lakhelyül ezt a tóparti várost. A fővárosi nyüzsgés után jól esik a pihenés egy nyugodt vidéki családi házban.

Jöjjön el, nézze meg és képzelje el, milyen lenne a reggeli kávéját a napfényes teraszon, madárcsicsergést hallgatva elfogyasztani, miközben gyönyörködik a szépen gondozott kertben!

Kérésre küldök külső képeket is!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom akár hét végén is!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, erkély, külső hőszigetelés, optikai internet kábel
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Velence, Velence


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648340


Az általad megtekintett eladó velencei (Velence) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 829 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 110 millió Ft, négyzetméter ára 687 500 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648340. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.