star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vép

  • 80 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 773 m²

    telek

Vételár:

28,9 millió Ft

Eladó ház Vép

  • 80 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 773 m² telek

  • Eladó ház Vép

  • 80m²


Ár:

28 900 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Vép központjában eladó egy teljesen felújítandó 80 nm-es, 2 szobás családi ház, 773 m² alapterületű telken !Teljes generál felújítással foglalkozó céget tudunk ajánlani, aki egyedi egyeztetés és megegyezés útján, elkészíti szép új otthonát!Ingatlan jellemzői:- 773 nm-es telek rengeteg lehetőséget kínál a kertészkedésre, kikapcsolódásra és szabadidős tevékenységekre- A ház teljesen tatarozásra szorul, a téglafalakig lecsupaszítva várja, hogy új életet leheljenek bele - A családi ház elhelyezkedése tökéletes egy nyugodt, vidéki életvitelre, de közel van minden városi kényelemhez is - A ház lehetőséget ad arra, hogy saját elképzeléseit, stílusát és kreativitását belevigye az új otthona megalkotásábaElőnyök és lehetőségek:- Az ingatlan felújításával saját elképzeléseit valósíthatja meg, és egyedi, személyre szabott otthont hozhat létre- A nagy telek lehetőségek ad kerti sütögetésre, zöldségtermesztésre vagy akár egy kis pihenőkert kialakítására- A közelben található Szombathely város szolgáltatásai könnyen elérhetők, így nem kell lemondania a városi kényelemrőlHa készen áll arra, hogy saját otthonát teremtse meg egy izgalmas felújítási munka keretében, ne habozzon tovább! Ez az ingatlan lehetőség az egyediséged megvalósítására és egy olyan otthoni kialakítására, amely saját stílusod tükrözi.Vegye fel a kapcsolatot velem, még ma, hogy megtudja a részleteket, illetve egyeztethet egy személyes megtekintést az ingatlanhoz!
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését további információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES! Hiteltanácsadás, CSOK, biztosítás.

Referencia szám: HZ040325


Elhelyezkedés

Vép


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6553772


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


15 000 000 Ft

Vép, Petőfi utca

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 69m²

27 600 000 Ft

Vép

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 120m²

86 000 000 Ft

Vép

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 141m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6553772

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó vépi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 773 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa nincs. A családi ház ára 28,9 millió Ft, négyzetméter ára 361 250 Ft, ami a vépi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Kondor-Pataki Ágnes referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6553772. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vép ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.