star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vérteskethely

  • 80 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 3 302 m²

    telek

Vételár:

35,5 millió Ft

Eladó ház Vérteskethely

  • 80 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 3 302 m² telek

  • Eladó ház Vérteskethely

  • 80m²


Ár:

35 500 000 Ft

Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:


Vérteskethely központhoz közeli kis utcájában eladó egy ikerház egyik fele,amely tégla építésû,3,5 szobás,belül teljesen felújított,80 nm-s,CSOK pluszra alkalmas családi ház.

Az ingatlan kivülrõl munkálatokat igényel,de tökéletesen lakható jelen állapotában is.

A ház szuterén részén van egy garázs,és még két tároló.

A lakrészbe egy zárt lépcsõházon keresztül jutunk fel,ahol a kis elõszobából a kellemesen berendezett konyhába jutunk,itt a berendezés a vételár részét képezi.

A két nagyszoba kényelmes elhelyezkedést nyújt,a harmadik szobához pedig egy gardrob is tartozik,és az ebédlõ kitûnõ hely a családi,baráti összejövetelekhez,beszélgetésekhez.

A szinten van egy fürdõszoba zuhanyzóval és wc-vel együtt,de van még egy tároló a háztartási eszközöknek,ahol szintén van egy wc is.

Jó az elosztása a szintnek,a szobák külön nyílnak,így zavartalanul lehet élvezni a pihenést.

A házban teljes víz és villanyvezeték csere megtörtént,nyílászárok mûanyagok,összközmûves az épület,a fûtés cserépkályhával és elektromos fûtõpanellel történik.

Az ingatlan három helyrajzi számon szerepel,amely vonatkozik az épületre és a hozzá tartozó két föld területre,melybõl az egyik erdõs rész,ez 799 nm,a másik terület sík terület, mezõgazdasági munkálatokra alkalmas,ez 2503 nm.

Az ingatlan gyönyörû természeti környezetben helyezkedik el,a Vértes és a Bakony hegységek találkozásában,rengeteg kirándulási lehetõséggel,ugyanakkor az épület a település központjához pár perc sétára van,itt van a bolt,óvoda bölcsödével együtt,az iskola- busz megállója és a távolsági buszmegálló,továbbá elõny Kisbér közelsége is ahova félóránként jár a busz.

Az ingatlan per és tehermentes,azonnal költözhetõ.

Ha szeretné megtekinteni,hívjon bizalommal,nézzük meg együtt.

Ár : 35 500 000 .- Ft



Kun Judit

06204400145

A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézõvel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelrõl vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezõbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttmûködõ profi szakember csapattal rendelkezõ vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kõmûves és ácsmunkák, belsõépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetõtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!


Elhelyezkedés

Vérteskethely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6616593


+36 20

Ingatlannet kód: NET6616593

Az általad megtekintett eladó vérteskethelyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 302 m². A családi ház ára 35,5 millió Ft, négyzetméter ára 443 750 Ft, ami a vérteskethelyi átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Kun Judit referens a Karakas Zsolt irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6616593. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vérteskethely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.