star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vérteskethely

  • 215 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 816 m²

    telek

Vételár:

67,99 millió Ft

Eladó ház Vérteskethely

  • 215 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 816 m² telek

  • Eladó ház Vérteskethely

  • 215m²


Ár:

67 990 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Eladásra kínálok Vérteskethelyen egy több generációs és rengeteg lehetőséget rejtő családi házat. Az ingatlan két teljesen külön bejáratú lakrésszel rendelkezik, valamint az egyik lakrészből további három teljesen felszerelt lakás kialakítható. A telek amit eladásra kínálok lényegében két helyrajzi számmal rendelkezik, jelen hirdetés alapján egyben eladó.

A telek nyugodt, festői környezetben terül el közel 6000 m2-en. Az ingatlan ha minden lakrészt figyelembe vesszük több mint 200 m2. Remek lehetőség nagy családosok számára vagy éppen olyan befektetőknek akik munkásszálló kialakításában gondolkodnak a környező ipari parkok közelsége miatt.
Ezekről a mellékelt képek és az alaprajzok segítségével kap információkat.

A település közlekedés szempontjából is nagyon jó helyen fekszik, gördülékeny közlekedést biztosít a 81-es számú főút, Győrt Székesfehérvárral összekötő útszakasz mentén fekszik, közel Kisbérhez illetve Mórhoz is egyaránt. Győrtől 40 Mórtól 16 Kisbértől pedig mindössze 6 kilométerre fekszik. A településen megtalálható házi orvosi rendelő, óvoda, bolt, polgármesteri hivatal és művelődési ház is.

Az ingatlan az évek során folyamatosan bővül és korszerűsödött.
A családi ház 1988-ban hőszigetelt ablakokat kapott valamint az akkoriban két szobás ingatlan 3 szobásra bővült, 2008-ban tetőcserén, tetőtér beépítésen valamint tetőtér szigetelésen esett át. Az utolsó felújítás pedig 2010-ben egy teljes külső szigetelés volt. A ház fűtése gáz illetve vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható, a két rendszer egymást is meg tudja táplálni az említett külön lakrészek külön mérőórákkal lettek ellátva. Minden átalakítás hivatalosan dokumentálva van és be van jelentve az építési hatóság felé.

Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal a további információkért, valamint ha szükséges a finanszírozásban is tudok segíteni.


Elhelyezkedés

Vérteskethely, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629267


+36 30

Ingatlannet kód: NET6629267

Az általad megtekintett eladó vérteskethelyi (Kossuth Lajos utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 215 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 816 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 67,99 millió Ft, négyzetméter ára 316 233 Ft, ami a vérteskethelyi átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Czefernek Zsolt referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629267. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vérteskethely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.