star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy

  • 210 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 734 m²

    telek

Vételár:

200 millió Ft

Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 1. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 2. kép
Hirdetés
Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 3. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 4. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 5. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 6. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 7. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 8. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 9. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 10. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 11. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 12. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 13. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 14. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 15. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 16. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 17. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 18. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 19. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 20. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 21. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 22. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 23. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 24. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 25. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 26. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 27. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 28. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 29. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 30. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 31. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 32. kép Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy 33. kép

Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy

  • 210 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 734 m² telek

  • Eladó ház Veszprém, Jeruzsálemhegy

  • 210m²


Ár:

200 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
padlófűtés

Az ingatlanról:

Az ingatlant társasházzá alakították. A 150 m2-es családi ház rész két lakószintes. Az alsó szinten két TÁGAS HÁLÓSZOBÁT találunk, továbbá egy valóban MÉRETES NAPPALI, egy kényelmesen nagy konyha-étkező és egy fürdő lett kialakítva. Minden helyiségre jellemző a RENDKÍVÜL VILÁGOS, VALÓBAN TÁGAS TÉR ÉS AZ IGÉNYES berendezés.     A konyhában igényesen kialakított, EGYEDI GYÁRTÁSÚ, GÉPESÍTETT KONYHABÚTORT találunk. Az étkező hatalmas ablakain kitekintve POMPÁS PANORÁMÁBAN gyönyörködhetünk. A nappali egy lépcsőfokkal lejjebb helyezkedik el az étkezőhöz képest.

   A felső szintre a nappaliból induló lépcsőn mehetünk fel. Itt két hatalmas GARDRÓBOT találunk, illetve egy hálószoba részt és egy tényleg tágas nappalit. A nappaliból kinézve szintén a már említett, gyönyörű panoráma tárul elénk. A ház fűtését gázkazán biztosítja PADLÓFŰTÉSEN és radiátorokon keresztül. A lenti hálószobát és a fenti lakrészt HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA teszi még komfortosabbá. A nappaliban ÉPÍTETT, GYÖNYÖRŰ CSERÉPKÁLYHA teszi hangulatosabbá a téli hideg napokat. A ház ABLAKAI HŐSZIGETELT MŰANYAGOK, melyeken az árnyékolást ZSALUZIÁVAL oldották meg.

    A külön álló épületrészben található 56 m2-es lakás külön helyrajzi számmal rendelkezik. A lakással egy épületben egy TÁGAS IRODA helyiség és egy KÉT ÁLLÁSOS GARÁZS is helyet kapott. A lakásba belépve egy előtérbe érkezünk, ahonnan nyílik balra a hálószoba, szemben a konyha-étkező, jobbra pedig a nappali. A fürdőszoba és a WC a konyhából és a hálószobából egyaránt elérhető.

   A lakás fűtéséről tetszés szerint GÁZKAZÁN, PELLET KÁLYHA ÉS HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA gondoskodik. Mindkét lakás a KEDVEZMÉNYES GÁZSZÁMLÁBA BŐVEN BELEFÉR. Az egész évi gázszámla mindkét lakást összeadva mindössze 210 000,- forint. A villanyszámla a két lakásra összesen 26 000,-/hó. Az egész udvar térkővel burkolt.

     Az udvar végében egy IGÉNYESEN, JÓ ÍZLÉSSEL MEGALKOTOTT PIHENŐ ÖVEZETET alakítottak ki. Ezen a 300 m2-en gondozott pázsittal, tűzrakóhellyel, MEDENCÉVEL ÉS EGY FEDETT PIHENŐHELLYEL ellátott INTIM KERTET találunk. A fedett részben gépesített, MINDENNEL FELSZERELT KONYHÁT találunk. A konyharészben nagyobb társaság számára is kényelmesen tágas étkező, mellette ülőgarnitúrával, pihenőágyakkal ellátott pihenő-társalgó rész biztosítja a nyugodt, felhőtlen kikapcsolódást.

       Több generáció együtt költözéséhez, befektetésnek, lakás + iroda, vállalkozáshoz KIVÁLÓ!                          TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

  HÍVJON, hogy Öné legyen ez a kiváló lehetőségeket kínáló ingatlan!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Panorámás.


Elhelyezkedés

Veszprém, Jeruzsálemhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6632834


+36 20

Ingatlannet kód: NET6632834


Az általad megtekintett eladó Veszprém, jeruzsálemhegyi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 33 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 734 m². További jellemzői: a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház ára 200 millió Ft, négyzetméter ára 952 381 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Csordás János hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632834. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém, Jeruzsálemhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.