star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Veszprém, Kádárta

  • 83 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 569 m²

    telek

Vételár:

49 millió Ft

Eladó ház Veszprém, Kádárta

  • 83 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 569 m² telek

  • Eladó ház Veszprém, Kádárta

  • 83m²


Ár:

49 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Eladóvá vált egy JÓ ÁLLAPOTÚ KÁDÁR KOCKA VESZPRÉM-KÁDÁRTÁN!

Ha közel akar élni a városhoz, de mégis csendes falusi környezetre vágyik, itt a lehetőség!

Kádárta Veszprém városrésze, 1973-ig önálló község volt. Veszprém központjától 4,5 km-re északkeletre van. A városból a 23-as jelzésű autóbuszokkal érhető el.
A megyeszékhelyhez való csatolást követően számos veszprémi költözött ki a településre, új utcák jöttek létre. Valószínű, hogy néhány éven belül Kádárta teljesen egybeépül Veszprém belterületével.
A horgászok a városrészt elsősorban a közelében található horgásztavakról ismerik.

A megvételre kínált ingatlan, a csendes városrész csendes mellékutcájába épült a 60-as években. A folyamatosan karbantartott és a lehetőségekhez mérten újítgatott épület kívülről dryvit hőszigetelést kapott, a nyílászárók többsége új, kétrétegű műanyagra lett cserélve.
Az otthon melegét gázkazán és vegyestüzelésű kazán is biztosítja radiátoros hőleadással, a melegvizet a villanybojler adja.
A tetőszerkezet jó állapotú, héjazata cserépfedés.

A ház hasznos alapterülete 83nm, a telek mérete 569nm.

A belső elrendezés:
- két nagyméretű szoba
-nappali
-konyha-étkező
-fürdőszoba-wc
-kamra
-tároló
-előszoba

A ház mellé épült még egy nyári konyha is, itt kaptak helyet a kazánok.

JÖJJÖN EL, NÉZZÜK MEG EGYÜTT ÉS TEGYEN AJÁNLATOT!

Az ingatlanról videót is készítettünk, ami megtekinthető az Otthon Centrum weboldalán a H480290 regisztrációs számra keresve.

Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressem bizalommal!

Irodánk teljes körű HITEL-, BABAVÁRÓ és CSOK ügyintézéssel, biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint megbízható ügyvédi háttérrel segíti Ügyfeleit.

eladó / Veszprém-Kádárta / családi ház
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Előszoba
9m²
Kamra
4.5m²
Fürdőszoba
3.6m²
Konyha
11m²
Nappali
9m²
Szoba
24m²
Szoba
18m²

Elhelyezkedés

Veszprém, Kádárta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6626313


+36 70

Ingatlannet kód: NET6626313


Az általad megtekintett eladó Veszprém, kádártai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m², míg a hozzá tartozó teleké 569 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 49 millió Ft, négyzetméter ára 590 361 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Réder Zsuzsanna referens a Nagy Nándor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626313. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém, Kádárta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.