star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Veszprém

  • 134 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 351 m²

    telek

Vételár:

154,9 millió Ft

Eladó ház Veszprém

  • 134 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 351 m² telek

  • Eladó ház Veszprém

  • 134m²


Ár:

154 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára

Családi otthont szeretne, mégse várna a megépítésével éveket? Nem kell tovább keresnie, hívjon és nézzük meg ezt a bruttó 156nm-es hatalmas teraszos, 2018ban épült, minden igényt kielégítő nagyszerű elrendezésű, napfényes, világos családi házat!
Veszprém Pajtakertben kínálom eladásra ezt a 134nm-es 5 szobás házat, 32nm-es terasszal és 15nm-es saját garázzsal saját, 370nm-es telken! A ház hőszivattyús energiaellátását bőségesen fedezi a tetőre felrakott napelemrendszer (6kw), így a kellemes hőfokot biztosító padlófűtés mellé még egy elektromos autó fenntartása is könnyedén megvalósítható. Ezenkívül a ház kapott 18cm grafitos szigetelést, valamint klímák is felszerelésre kerültek a külön szabályozható mindig ideális hőfok kedvéért. A 3 rétegű ablakokra modern elektromos, távirányítós redőny került felszerelésre. Ezen kívül kamera és riasztórendszer védi mindennapjainkat!
Belépve az otthonba egy kis előtér után bal oldalt a tágas amerikai konyhás nappali található teraszkapcsolattal, míg másik oldalon egy kényelmes hálószoba saját zuhanyzóval került kialakításra. Praktikus mosó illetve műszaki helyiség is elfért még a földszinten, valamint a garázsba is át lehet menni közvetlenül a házból a lépcső mellett. Ha azonban felfele vesszük az irányt, akkor az emeleti nagy fürdőszobához érkezünk, jobbra 2 szoba erkéllyel, balra egy másik nagy szoba mellett egy kis gardrób található.
Világos terek, minőségi burkolatok, többfajta fűtési rendszer gazdaságos fenntartással. A mindig szép kertről locsolórendszer gondoskodik, a környék békés, jómódú és nyugodt, ideális választás nagyobb családoknak is!
Megtekintéssel, pénzügyi lehetőségekkel kapcsolatban keressen bátran!

https://www.youtube.com/watch?v=y3H0OdJ8VS4


Elhelyezkedés

Veszprém, Fáskert utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6547022


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6547022

Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó veszprémi (Fáskert utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 134 m², míg a hozzá tartozó teleké 351 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 154,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 155 970 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Maár Dávid Richard referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6547022. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.