star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 307 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 456 m²

    telek

Vételár:

395 millió Ft

Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 307 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 456 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 307m²


Ár:

395 000 000 Ft

Építés éve
2001
Szintek
4
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Csodálatos lehetőség várja Önt Budapest szívében, csupán egy kőhajításnyira a Móricz Zsigmond körtértől és az Allee-tól! Ez a gyönyörű, sorház jellegű családi ház 1997-ben épült, és mindazt kínálja, amire egy modern és kényelmes otthonnak szüksége lehet.

Az ingatlan hét tágas szobával büszkélkedik, elosztva három szinten, és a kiváló elosztásnak köszönhetően tökéletes otthont biztosít minden családnak. Minden szinten kényelmes wc és fürdőszoba található, így az intim pillanatok a család minden tagja számára kényelmesek és privátok lehetnek.

A parkolási lehetőségek szempontjából sem kell aggódnia, mivel két teremgarázs beálló és egy felszíni beálló áll rendelkezésre. A teraszok és erkélyek a szabad levegőn való pihenés kiváló helyszínei, míg a ház külön lakrészei tökéletesen alkalmasak több generáció együtt élésére is, a külön lépcsőházak pedig maximalizálják a magánéletet.

Az ingatlan stratégiai elhelyezkedése ideális, közel a Móricz Zsigmond körtér és az Allee vásárlási, szórakozási és kulturális lehetőségeihez. A környék családiházas övezet, amely békés és kellemes környezetet nyújt. A villamos megálló mindössze egy perc sétára található az ingatlantól, és a Bikás park, valamint a Kopaszi-gát mindössze 5 perc alatt elérhető.

Ha szeretne még mélyebben belelátni ebbe a fantasztikus otthonba, látványterveket és alaprajzokat külön kérésre szívesen küldünk. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és látogasson el személyesen is, hogy saját szemével is megtekinthesse ezt a lenyűgöző ingatlant!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Kelenföld


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6631904


+36 70

Ingatlannet kód: NET6631904


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Kelenföld) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és félszoba). A családi házról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 307 m², míg a hozzá tartozó teleké 456 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 395 millió Ft, négyzetméter ára 1 286 645 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Master Casa Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631904. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.