star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XII. kerület

  • 101 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 200 m²

    telek

Vételár:

240 millió Ft

Eladó ház Budapest, XII. kerület

  • 101 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 200 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XII. kerület

  • 101m²


Ár:

240 000 000 Ft

Építés éve
1996
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

12. kerületben a Kázmér úton kínálunk eladásra, egy teljeskörűen felújított, örökpanorámás ingatlant.
Nettó 101, bruttó 145 nm, + kert és gépkocsi beálló.

Elosztása:

-Előszoba, lépcsőház
-Közlekedő
-Dolgozószoba
-Két fürdőszoba
-Két hálószoba
-Konyha
-Nappali

Az ingatlan teljes körű műszaki és esztétikai felújítása nemrég fejeződött be, ahol elsődleges szempont volt az építőanyag magas minősége és a kompromisszum mentes kivitelezés.

Az összes kül-és beltéri nyílászárókat kicserélték, háromrétegű hőszigetelt Roto típusú tetőtéri ablakok belső fényzáróval, hővédő rolóval és beépített szellőzővel felszerelt.
Az egyedi tervezésű konyhabútor, új, garanciális Electrolux gépekkel van ellátva.
( Mosogatógép, sütő, páraelszívó, Indukciós főzőlap, hűtőszekrény-fagyasztó, mikro) A konyha két irányból ablakos, így a természetes szellőztetés és fény biztosított.
Nappali, fél szoba, hálószobák, közlekedő padlója tömör tölgyfa svédpadlóval burkolt( Edelholz, Hoebeek) valamint a földszinti bejárattól a tetőtérbe vezető lépcső és korlátja is. A konyhában és a fürdő szobákban hidegburkolat található.
Az ingatlan biztonságáról egyedi gyártású biztonsági bejárati ajtó, videós kaputelefon, valamint távfelügyelethez bekötött riasztó rendszer gondoskodik.
A fűtés-és a melegvíz ellátását Bosch kondenzációs gázkazán biztosítja, hűtése Daikin klímával megoldott.

A lakáshoz külön bejáratú, térkövezett gépkocsi beálló tartozik, amely két gépjárműnek biztosítja a zárt kapun belüli parkolást. Emellett kerti kiülő és saját kert is biztosított.

Az ingatlan rendkívül világos, helyiségeinek elosztása kiváló.
Hatalmas nappalijának teraszáról elvehetetlen, egyedülálló, örök panoráma nyílik az Ördög-orom természetvédelmi területre, így kifejezetten ajánlom mindazoknak, akiknek a természet közelsége és a meghitt, nyugodt környezet számít.

Amennyiben természetközeli, csendes lakást keres, ahová csak költözni kell, akkor ezt ne hagyja ki. Az ingatlan tehermentes, rugalmasan nézhető, azonnal birtokba vehető


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Kázmér út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621593


XI. kerület - Bicskei utca

XI. kerület - Bicskei utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621593

XI. kerület - Bicskei utca

XI. kerület - Bicskei utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi (Kázmér út) ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 101 m², míg a hozzá tartozó teleké 200 m². További jellemzői: az építés éve 1996, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. Az ikerház ára 240 millió Ft, négyzetméter ára 2 376 238 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 53%-kal magasabb. Az ingatlant Jandovics Zsolt referens a XI. kerület - Bicskei utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621593. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.