star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XII. kerület

  • 219 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 391 m²

    telek

Vételár:

309 millió Ft

Eladó ház Budapest, XII. kerület

  • 219 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 391 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XII. kerület

  • 219m²


Ár:

309 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
3
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:


INGATLAN HELYSZÍNE:
Németvölgy csendes, nyugodt mellékutcájában, zöldövezeti, családi házas, kis társasházas környezetben épült az ingatlan. Tömegközlekedés szempontjából az utca kiváló fekvésű, hiszen mind tömegközlekedési eszközökkel, mind személygépkocsival gyorsan megközelíthető a város minden pontjáról. Pár perc az 59-es villamos, 10 percen elül elérhető a 8E, 110., 112-es busz, a BAH csomópont. A közeli MOM Park bevásárlóközpont és a Hegyvidék Központ minden szempontból igen jól ellátott, üzletek, közért, posta, gyógyszertár, sportolási lehetőségek, mozi is megtalálható benne. A Gesztenyés Kert játszótereivel, sportközpontjával kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A sátortetős téglaház 1938-ban épült. Jelenleg a sorház jellegű társasházhoz négy lakás tartozik. Az eladásra kínált ingatlan szélső lakás, önálló bejárattal rendelkezik az utcáról és dupla fal választja el a szomszédjától. Az ingatlan 2009-ben került felújításra, gyakorlatilag újraépítésre, melynek során a koszorú is cserére került, teljeskörű szigetelés is készült. Az ingatlan körül ápolt, saját használatú kert tartozik, melyben nagyméretű terasz is szolgálja a kényelmet.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált lakás három szinttel rendelkezik. Teljeskörű felújítására 2009-ben került sor. Ekkor alakult ki mostani beosztása is. A felújításnál figyeltek a korszerűség mellett az eredeti hangulat megőrzésére is, így a belső nyílászárók részben felújításra, részben eredeti stílusban való legyártatásra kerültek.
A lakás bejáratát két utcáról is megközelíthetjük, így akár tömegközlekedéssel vagy gyalogosan, akár gépkocsival érkezünk, gyorsan elérhetjük a bejáratot. A bejárati ajtón belépve érünk a tágas előszobába, ahonnan egy vendég WC és a konyha nyílik, amelynek használatát kamra is segíti. Innen mehetünk tovább akár a szint egyik szobájába, akár a nagyméretű nappaliba, ahol a téli esték hangulatát fatüzelésű kandallóval is emelhetjük. Innen nyílik a fürdő és a másik szobája a szintnek. Ugyancsak kiléphetünk a nagyméretű, kertkapcsolatos teraszra is. A terasz körüli kert saját használatú, intim.
Az emeletre felmenve a nappali-konyha-közlekedő légterébe érünk, ahol a nappali két oldalán található egy-egy szoba. A közlekedőből nyílik a fürdő és a WC, míg a jól használható, panorámás teraszra a konyhánál léphetünk ki. A szint felett jól kihasználható padlástér is van.
Ha a nagy nappaliból lefelé indulunk, az alsó szinten WC, szauna zuhannyal, akár kondigépek elhelyezésére alkalmas tér, tároló és a kazánház áll rendelkezésünkre.
A lakás igazán csendes, kellemes környezetben helyezkedik el, körbenapozott, így egész nap világos, napos.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás alapterülete 219nm, a teraszok 37nm és 18nm nagyságúak. A lenti nappali az étkezővel majd 40nm, a konyha 8,24nm, a szobák itt 16,69nm és 13,28nm nagyságúak. Az emeleten a nagy tér 28,3nm, a szobák bruttó alapterülete 15,32nm és 14,43nm.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakásban a fűtést és a melegvizet kombi cirkókazán biztosítja. Kiépített, de nem beüzemelt a solar-rendszer. Minden közmű egyedileg mért. A biztonságra riasztó is vigyáz. A kívánt hőmérséklet elérését az alsó szinten zsalugáterek, fent légkondi is segíti.
KÖLTSÉGEK:
Közös költség fizetési kötelezettség nincs. A közműköltségek az egyedi igények szerint alakulnak.
PARKOLÁS:
A parkolásra az utcán kiépített saját parkoló ad remek lehetőséget, illetőleg lehetőség van még egy autó számára bérbevenni parkolót.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy saját, zárható, a kertből nyíló tároló a kiépített utcai beálló alatt, valamint az alsó szinten található tároló is alkalmas rakodásra.
Irányára: 309 MFt
Lotus House azonosító: 2221
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6651293


+36 70

Ingatlannet kód: NET6651293


Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi sorház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 219 m², míg a hozzá tartozó teleké 391 m². A sorház ára 309 millió Ft, négyzetméter ára 1 410 959 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant dr. Hannig Éva referens a dr. Hannig Éva irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651293. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.