star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XV. kerület, Rákospalota

  • 58 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 225 m²

    telek

Vételár:

46,7 millió Ft

Eladó ház Budapest, XV. kerület, Rákospalota

  • 58 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 225 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XV. kerület, Rákospalota

  • 58m²


Ár:

46 700 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Bútorozott
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Eladó magánszemélytől 

(Kérem ingatlanosok ne keressenek)

Rákospalota csendes utcájában egy 58 nm-es világos, kis rezsijű 2 szobás ház. Gépkocsi beálló, és egy 15 nm-es aknás garázs, valamit egy fedett terasz, illetve egy ~160 nm-es gyümölcs és díszfás kert tartozik hozzá. A tetőtér beépíthető. A ház osztott közös tulajdonú, szolgalmi úttal a hátsó szomszédnak (kedves idős bácsi). Az ingatlan a Bezerédj Pál utcában található, közel a Rákos út boltjaihoz, buszmegállókhoz, M3-hoz mégis csendes mellékutcában.A lakás konyha, fürdőszoba,2 szoba (1 kisebb 1 nagyobb) áll, cirkó biztosítja a fűtést és a melegvizet. Illetve van egy klíma is a lakásban. Új műanyag nyílászárók, redőnyök minden helységben, laminált parketta a nappaliban, járólap a többi helységben. A lakás kiürített állapotban tisztasági festést is kapott, ezért azonnal beköltözhető. 


Elhelyezkedés

1154, Budapest, XV. kerület, Rákospalota, Bezerédj Pál utca 122


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6648530


+36 30

Ingatlannet kód: 6648530

Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerület, rákospalotai (Bezerédj Pál utca 122) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m², míg a hozzá tartozó teleké 225 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 46,7 millió Ft, négyzetméter ára 805 172 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Berki Ernő hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648530. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület, Rákospalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.