star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 360 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 732 m²

    telek

Vételár:

260 millió Ft

Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 360 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 732 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 360m²


Ár:

260 000 000 Ft

Építés éve
1998
Szintek
3
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN, CSALÁDI HÁZAS, CSENDES MELLÉKUTCÁBAN, JÓ ÁLLAPOTÚ, ELŐKERTES, KÜLÖNÁLLÓ, KÖRBEJÁRHATÓ 360 M2-ES, CSALÁDI HÁZ, MELLÉKPÜLETTEL, GARÁZZSAL TERASSZAL, 732 M2-ES TELKEN ELADÓ.

A KÖRNYÉK:

Csendes, forgalomtól mentes utca, jó szomszédsággal.

AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Téglaépítésű, 1998-ban épült családi ház, masszív beton alappal, alagsorral.

A HÁZ JELLEMZŐI:

Az ingatlan 360 m2 alapterületű, kétszintes és duplakomfortos. Könnyedén két generációssá alakítható. Az alagsorban 3 állásos garázsból, hobbi szobából és szaunából áll. Itt található a gáz cirkó is. A hőleadás radiátoron és padlón keresztül történik. A melegvízről bojler gondoskodik. A földszinten nappali, konyha, étkező, 2 szoba, 2 fürdőszoba, mosókonyha és előszoba található. Az elszobából lehet feljutni a felső szintre, ahol nappali, étkező, konyha, 2 szoba, gardrób, wc és fürdőszoba található. A ház 6 centiméteres szigeteléssel rendelkezik. Nyári kellemes hőmérsékletről klíma gondoskodik. A kertben fúrt kút található és vezérelt öntöző rendszer került kiépítésre. A telek végében melléképület található, mely alápincézett.

ELRENDEZÉS:

Lent:

- nappali

- konyha

- étkező

- 2 szoba

- 2 fürdőszoba

- mosókonyha

- előszoba

Fent:

-nappali

-étkező

-konyha

- 2 szoba

- gardrób

- wc

-fürdőszoba

Alagsor:

-3 állásos garázs

-hobbi szoba

szauna

KÖZLEKEDÉS:

A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetőségek elérhetőek:

124, 231 buszok

FINANSZÍROZÁS:

Az ingatlan TEHERMENTES, banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre!

IRÁNYÁR: 260,0 M FT

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!

Várjuk hívását munkanapokon 09:00-19:00 között.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Amennyiben eladná saját ingatlanát, több mint 10 éve működő, kifejezetten a kerületre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.


Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Pestújhely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6417039


+36 70

Ingatlannet kód: NET6417039

Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi (Pestújhely) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 360 m², míg a hozzá tartozó teleké 732 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 260 millió Ft, négyzetméter ára 722 222 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Palotai Lakások Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6417039. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.