star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 97 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 97 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 97m²


Ár:

54 900 000 Ft

Szobák száma
3
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Budapest XV. kerületében eladóvá vált egy három lakásos, közös, 677 m2-es kerttel rendelkező, 97 m2-es családi ház. A kínált ingatlan természetben teljesen külön áll a másik két lakástól. A hozzá tartozó kertrész intim szférát biztosít lakójának.

A házban három szoba, KÉT FÜRDŐSZOBA és KÉT KONYHA található. Jelen pillanatban ketté van választva, de a két nagyszoba között megvan az ajtó, így egy tágas lakássá alakítható ennek megnyitásával. Ha mégsincs erre szükség, akkor akár két generációnak is alkalmas.
A házban gázcirko készülék van, lapradiátorok adják le ebből a meleget.
A két nagyobb szobában azonban cserépkályha is be lett építve, így igény szerint akár fával is fűthető. Természetesen összközműves.

Műszaki paraméterek:
Falazata 40 cm-es téglából épült, melyen vakolat van.
A ház betonfödémes, héjaza cserép.
A nyílászárók fából vannak, kivéve az egyik nagyszobán lévő ablakokat, azok műanyag, hőszigetelt nyílászárók. A szobákban parketta, a többi helyiségben járólap található.
A gáz és villany két külön mérővel rendelkezik, mindegyik lakrészhez külön óra van, kivéve a vizet.

A kert osztatlan közös tulajdonban van, azonban mindenkinek megvan a maga területe.
A lakáshoz tartozik egy garázs is, amelybe egy autó fér be.

Tömegközlekedés: közelben 25-ös, 125-ös, 125/B-s, 296-os busz jár, István telek vasútállomáson történő felszállással a Nyugati pályaudvar 7 perc.

Ajánlom BEFEKTETŐKNEK, TÖBB GENERÁCIÓNAK, NAGY CSALÁDOKNAK!

Birtokbaadás a szerződéskötéstől számított max. 1 hónap.


Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6551507


+36 30

Ingatlannet kód: NET6551507

Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 97 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 565 979 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhász Gabriella referens a RG Home irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6551507. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.