star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 368 m²

    telek

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 368 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 60m²


Ár:

42 900 000 Ft

Építés éve
1920
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, CSENDES MELLÉKUTCÁBAN, ELŐKERTES, 60 M2, 2 SZOBÁS, FELÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZ, FEDETT TERASSZAL, TÁROLÓVAL, KERTI PAVILONNAL, AUTÓBEÁLLÓVAL.

A HÁZ JELLEMZŐI:

Két szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, kamra, előtér, közlekedő, mellékhelyiség áll rendelkezésre. Teljeskörű műszaki és esztétikai felújítást igényel. A fűtésről gázkonvektor, a meleg vízről villanybojler gondoskodik.

Tartozik a házhoz egy 4 m2 fedett terasz, kerti pavilon, tároló és autóbeálló.

FINANSZÍROZÁS:

Az ingatlan TEHERMENTES, hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes.

Várjuk hívását munkanapokon 09:00-19:00 között.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Amennyiben eladná saját ingatlanát, több mint 10 éve működő, kifejezetten a kerületre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.


Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Rákospalota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6611837


+36 1

Ingatlannet kód: NET6611837

Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi (Rákospalota) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 368 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 715 000 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Imobiliare Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611837. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.