star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 280 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 438 m²

    telek

Vételár:

198 millió Ft

Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 280 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 438 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 280m²


Ár:

198 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2004
Szintek
2
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

XV. kerület VILLANEGYEDÉBEN eladó egy 280 nm összterületű, 2 szintes, DUPLAKOMFORTOS, NAPPALI + 8 SZOBÁS LUXUS CSALÁDI HÁZ!

A 438 nm-es telken, 2004-ben épült, szintenként 140 nm hasznos alapterületű ház mind esztétikai, mind műszaki tartalom szempontjából magas színvonalú. A burkolatok, nyílászárók, szaniterek, a konyhai gépek, a beépített bútorok minősége mind IGÉNYESSÉGET, LUXUST tükröznek.

A helyiségek klimatizáltak és a nagyméretű ablakoknak köszönhetően napfényesek. A ház padlófűtését és a meleg vizet Vaillant gázkazán és a NAPELEMEK biztosítják. Az alsó szinten üzlethelyiség került kialakításra, ami kozmetikaként funkcionált, de jelenleg üres, bármikor igény szerint lakótérként használható.
A ház helyiségei:
NAPPALI + AMERIKAI KONYHA, 8 SZOBA, 4 FÜRDŐ, 2 KÜLÖN WC.
A házban 3x32 W áram szolgáltatja a mindennapokhoz szükséges ellátást.
A telek kerítéssel körbevett, elektromos kapuval ellátott.
A szép zöld növényekkel teli kertben lévő JACUZZI-ban kényeztethetjük magunkat egy pohár pezsgő mellett télen-nyáron. A növényeket öntözőrendszer látja el vízzel.
Az udvarba akár 3 autó is kényelmesen be tud állni, de a ház előtt is több autó számára van parkolási lehetőség.
Kiváló lokációjának köszönhetően a belváros gyorsan és könnyedén megközelíthető. Autóval 5 percen belül elérhető az M3-as autópálya, a Pólus Center, Ázsia Center, Lidl, Aldi, gyógyszertár, piac, pékség, bölcsőde, óvoda, iskola, gimnázium, orvosi rendelő stb…
BKV: 196, 130, 231 buszok

A ház igény esetén TELJES BERENDEZÉSSEL EGYÜTT IS eladó.
Amennyiben egy kiváló adottságokkal rendelkező, értékálló ingatlant keres frekventált, mégis zöld környezetben, ezt a házat feltétlenül nézze meg!
Irányár: 198.000.000,- Ft
Érdeklődni: 30/606-2866 vagy molnar.ildiko@dh.hu
Hívjon bizalommal akár hétvégén is, ha ajánlatom felkeltette az érdeklődését!


Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Kis Rákos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613305


+36 30

Ingatlannet kód: NET6613305

Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi (Kis Rákos utca) családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 280 m², míg a hozzá tartozó teleké 438 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 198 millió Ft, négyzetméter ára 707 143 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Ildikó referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613305. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.