star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 73 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 201 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 73 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 201 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 73m²


Ár:

89 900 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, KÖZPONTI RÉSZEN, A HUBAY JENŐ TÉR KÖZELÉBEN, TELJESEN FELÚJÍTOTT, 73 M2, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALIS, 3 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ, 201 M2 TELEKKEL, TERASSZAL, FEDETT AUTÓBEÁLLÓVAL, SZAUNÁVAL

A HÁZ JELLEMZŐI:

Az ingatlan 70 m2-es, jó elosztású, világos. 2 éve teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át, ennek keretében a víz-, villanyhálózat, a nyílászárók, burkolatok és a fűtésrendszer is cserélve lett.

Új mediterrán stílusú tetőt, új aljzatbetont, kívülről pedig 10 cm-es szigetelést kapott.

Az ablakok műanyagok, hőszigeteltek, redőnnyel és szúnyoghálóval lettek ellátva. A kondenzációs kazán is 2022-ben lett beüzemelve, ami a lapradiátorokat fűti fel, a hidegburkolatok alatt pedig padlófűtés is kialakításra került.

Az udvarra autókkal be lehet állni, egy polikarbonát tető biztosít a járműveknek fedett beállót, fedett teraszként is használható ez a rész, amely a hátsó kertig térkövezett. A kertben tágas szauna, illetve jakuzzi is helyet kapott.

FINANSZÍROZÁS:

A ház hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Várjuk hívását munkanapokon 09.00- 19:00 óra között.

Amennyiben eladná saját ingatlanát, több mint 10 éve működő, kifejezetten a kerületre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.


Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Jókai utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6640442


+36 1

Ingatlannet kód: NET6640442

Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi (Jókai utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m², míg a hozzá tartozó teleké 201 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 231 507 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 47%-kal magasabb. Az ingatlant Imobiliare Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640442. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.