star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 635 m²

    telek

Vételár:

84,5 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 635 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 120m²


Ár:

84 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Budapest XVII. kerületében, Rákoskerten kínálok eladásra, egy 120 nm-es, önálló családi házat!

A ház körbe járható, 635 nm-es telken helyezkedik el, 3 szintből áll, egy 120 nm-es pince szint, ahova az ipari áram ( 380V) is bevezetésre került, egy 120 nm-es földszint, és egy beépíthető 80 nm-es tetőtér.

A földszinten a tágas közlekedőből nyílnak a helyiségek. 3 nagy szoba, amelyből az egyik erkély kapcsolatos, egy félszoba, fürdőszoba, és a konyha, ahol a praktikusság jegyében található egy kamra is. Az előszobában található még egy külön wc, kézmosóval, illetve a padlás feljáró.

A pince szint fele, jelenleg is használható garázsként, 2 autó kényelmesen elfér benne, de igény esetén a másik fele is könnyen megnyitható, további autók számára. Két szerelő akna található benne, itt található a gépészeti helyiség is, ahol a gáz kazán és a vegyes tüzelésű kazán kapott helyet. Rengeteg további lehetőséget rejt ez a 120 nm.

A ház 1985-ben téglából épült, a vasbeton födémnek köszönhetően a tetőtér beépíthető, nyílászárói fából készültek. Fűtését a gáz mellett, vegyes tüzelésű kazánnal lehet biztosítani, a meleg víz ellátásról villanybojler gondoskodik.

A ház teljesen körbejárható, a telek napsütéses és található rajta egy 27 méter mély gyűrűs kút is, melynek folyamatos a vízhozama.

Az ingatlanban számos lehetőség rejlik, könnyedén több generációssá is alakítható.

A környék csendes, iskola, óvoda és bölcsőde séta távolságban. Auchan bevásárló központ és M0-ás autóút, 5 percre található.

Buszmegálló 3 perc séta, 97E, 197, 162, 262-es buszokkal az Örs vezér teréig, Kőbánya alsó vasút állomásra, az Auchan áruházhoz és a Rákoskerti vasút állomáshoz juthatunk el, emellett a 990-es éjszakai busz is megáll ebben a megállóban.

CSOK Plusz és piaci hitel igénybe vehető, melyben BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk, DÍJMENTESEN segítségére lesz.

További információkért és megtekintéssel kapcsolatban, várom hívását! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 341776


Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület, Rákoskert sugárút közelében!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6423087


+36 30

Ingatlannet kód: NET6423087


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVII. kerületi (Rákoskert sugárút közelében!) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 635 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 84,5 millió Ft, négyzetméter ára 704 167 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Halász Dóra referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6423087. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.