star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 147 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 513 m²

    telek

Vételár:

87,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 147 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 513 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 147m²


Ár:

87 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1990
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

XVII. KERÜLETBEN: RÁKOSCSABÁN, KUCORGÓ TÉR KÖZELÉBEN, CSENDES UTCÁBAN TALÁLHATÓ 513 m²-ES, GONDOZOTT TELKEN FEKVŐ 2 GENERÁCIÓS KÖRBEJÁRHATÓ IKERHÁZ.

AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Az utcáról külön bejáraton keresztül közelíthető meg, saját kertje és közműórái vannak. A telken 2 ház található, amelyek nincsenek összeépítve.

Az épület Poroton téglából épült, szigetelt. A tető Bramac cseréppel fedett. A nyílászárók fából készültek, thermo üvegesek, redőnnyel szereltek. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt.

A ház teljes szuterén szinttel rendelkezik, valamint a kertben épített kemence, szaletli és fedett gépkocsibeálló kapott helyet.

ELRENDEZÉS:

Földszinten 2 szoba, konyha, étkező, kamra, terasz fürdőszoba, külön mellékhelyiség és előtér került kialakításra. Az étkező és a nappali nagy teraszkapcsolattal rendelkezik.

A 2. lakrészben 2 szoba, konyha, fürdőszoba, külön mellékhelyiség, erkély, közlekedő található. Az egyik szoba nagy erkélykapcsolattal ellátott.

A szuterén szinten nagy garázs, és 3 tároló helyiség került kialakításra.

A KÖRNYÉK:

XVII. kerület, forgalomtól mentes, csendes mellékutcája, nagyon jó közlekedésnél. A közelben, iskola, óvoda, játszótér, orvosi rendelő, gyógyszertár, számos bevásárlási lehetőség. Pár perc sétára található a 161, 162, 161 E, 202 E, 262, 298, 269 buszjáratok, valamint a 990-es éjszakai járat megállója.

FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes.

IRÁNYÁR: 87.9 M FT

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület, Rákoscsaba


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6590653


+36 1

Ingatlannet kód: NET6590653


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVII. kerületi (Rákoscsaba) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 147 m², míg a hozzá tartozó teleké 513 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 87,9 millió Ft, négyzetméter ára 597 959 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tec 17 Ingatlan Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6590653. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.