star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület, Pestszentlőrinc

  • 230 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 480 m²

    telek

Vételár:

164 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület, Pestszentlőrinc

  • 230 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 480 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVIII. kerület, Pestszentlőrinc

  • 230m²


Ár:

164 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

XVIII. Pestszentlőrinc csendes részén, a Gloriett-telepen 6 szobás (némelyik erkélyes), duplakomfortos, amerikai konyhás, 230 nm-es családi ház eladó. A konyhabútor 2021-ben lett lecserélve. Különlegessége a belső szinteltolás és az átriumos nappali. A nappaliban egy kandalló biztosítja a meleget a téli estéken. Nyáron egy 20 nm-es terasz ad lehetőséget a pihenésre, baráti találkozókra, továbbá a belső világítással felszerelt medencében lehet hűsölni. A teraszon egy fatüzelésű kemence is áll, ahol a kenyértől a pizzán át bármit megsüthetünk. A fűtést és a meleg víz ellátását gázkazán biztosítja, mellette egy 120 literes puffertartály is helyet kapott. Az épület védelméről távfelügyelet és riasztó gondoskodik. 2012-ben a felújítás során a 38-as Porotherm tégla 15 cm-es kőzetgyapot szigetelést kapott, illetve az összes külső-belső nyílászárók cseréje is megtörtént fából készült hőszigetelésű ablakokkal. Teljesen alápincézett az épület, a lakótérből is le lehet jutni a garázsba. További két gépkocsi beállására van lehetőség az udvaron. A ház tetőszerkezete (Bramac cserép) lehetővé teszi a napelemek felhelyezését. Péterhalmi erdőtől (erdei játszótértől) egy sarokra, zöld, csendes környezetben, forgalom lassított széles utcában megtalálja álmai otthonát. Jöjjön el, nézze meg! Az alaprajz és az adatok tájékoztató jellegűek. English: For sale a 230 sqm, 6 room (some with balcony), double comfortable, american style kitchen family house in district XVIII. in a quiet part of Pestszentlőrinc, in the Gloriett-area. The kitchen furniture was replaced in 2021. Special features are the interior staircase and the atrium living room. The living room has a fireplace for warmth in winter evenings. In the summer, a 20 sqm terrace offers the possibility to relax and meet friends, and there is a swimming pool with internal lighting. There is also a wood-burning oven on the terrace, where you can bake anything from bread to pizza. Heating and hot water is provided by a gas boiler with a 120 litre buffer tank. The building is protected by remote monitoring and an alarm system. In 2012, during the renovation, the 38 Porotherm bricks were insulated with 15 cm of rock wool and all the exterior and interior windows were replaced with wooden insulated windows. The building has a full basement, with access from the living area to the garage. There is parking for two additional cars in the yard. The roof structure (Bramac tiles) allows the installation of solar panels. Just around the corner from the forest (forest playground) in a green, quiet environment, traffic slowed wide street you will find the home of your dreams. Come and see it! Floor plan and details are for information only.


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Pestszentlőrinc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6587560


Kedzierskiné Németh Éva

Kedzierskiné Németh Éva

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6587560

Kedzierskiné Németh Éva

Kedzierskiné Németh Éva

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerület, pestszentlőrinci családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 230 m², míg a hozzá tartozó teleké 480 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 164 millió Ft, négyzetméter ára 713 043 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kedzierskiné Németh Éva referens a Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587560. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület, Pestszentlőrinc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.