star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 224 m²

    alapterület
  • 532 m²

    telek

Vételár:

168 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 224 m² alapterület
  • 532 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 224m²


Ár:

168 000 000 Ft

Építés éve
2023
Ingatlan állapota
újszerű

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

CITYCARTEL
INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY
bemutatja:

 

XVIII. kerületben, Újpéteri telep központi részén, 532 nm-es önálló telken két szintes, nappali, négy hálós, minden mai kényelmi funkcióval felszerelt, hőszivattyús, 224 nm-es családi ház eladó.

 

A 2000-ben épült ház jól megépített, masszív falakkal. A mostani, költözés előtti állapot szerint teljes felújításon esett át, új állapotnak megfelelő, igényes kivitelezéssel.

 

Az 532 nm-es telek a ház előtt térkövezett, és a parkosított kertben az automata rendszer kiépítésre került. Hátul hatalmas terasz, piknikezésre és medence elhelyezésére is alkalmas. A hőszivattyú kültéri egysége jól elkülönülten helyezkedik el.

 

A kétszintes ház földszintjén az utca felől kétállásos garázst találunk, a lakás felé is van bejárat. A lakótérben a hátsó kert felé nagy nappali, étkezős, kissé elkülönült konyha, ami mellett a lépcsőfeljáró alatt tágas tároló is ki lett alakítva. A hátsó terasz felé a nappaliból van kijárat. A garázs melletti részen egy olyan fürdőt találunk, ahol  zuhanyzó, szauna, dupla mosdó és sarokkád kerül kialakításra. A bejárat mellett külön WC, a kazán helyiség és mosókonyha szintén lent található.

 

Az emeleten négy hasonló nagyságú tágas szoba, kettő erkélyes. A fürdő szintén tágas, mosdó, zuhanyzó, kád és WC szolgálja a teljes kényelmet.

 

Műszaki felszereltség: 15 cm-es szigetelés, Hőszivattyú, H-tarifa, négy klíma, elektromos fém redőnyök, padlófűtés, hálókban radiátor fűtés, napelem és riasztó előkészítés, motoros kapu és garázsajtó.

Pestszentimre régmúltú település, a Budapesthez csatolás után is megőrizte vidéki hangulatát, szinte csak családiházak találhatóak. A kerületet szinte körbeveszik az erdők, amik a szabadidő kellemes eltöltéséhez adnak lehetőséget.  Sportos kerület, büszkesége a Pestszentimrei Sportkastély, de a Kastélydombi Tanuszoda is lehetőséget kínál különösen gyermekek úszásoktatásához.

 

Hat Általános Iskola és óvoda, szép játszóterek, modern SZTK és gyermekorvosi rendelő is vonzóvá tette a családosok részére Pestszentimrét. Közlekedése is kiváló, több busszal juthatunk el a metró, a Boráros tér felé, vonattal pedig a Nyugati Pályaudvar érhető el. Két km-re az összes nagy áruház akár kerékpárral is elérhető!

 

A ház hitelezhető, és akár részletfizetéssel is megvásárolható!

 

Ár: 168 000 000 Ft

 

ÜDVÖZLETTEL:

ÉRMELLÉKI ZSÓKA

INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST

+3630-815-2508

ERMELLEKI@CITYCARTEL.HU

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Nincs a közelben.
Kilátás: Vegyes.


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6514492


City Cartel, 12. kerület

City Cartel, 12. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6514492

City Cartel, 12. kerület

City Cartel, 12. kerület

Az iroda további hirdetései

A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 224 m², míg a hozzá tartozó teleké 532 m². További jellemzői: az építés éve 2023. A családi ház ára 168 millió Ft, négyzetméter ára 750 000 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Érmelléki Zsóka referens a City Cartel, 12. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6514492. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.