star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 114 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 723 m²

    telek

Vételár:

115 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 114 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 723 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 114m²


Ár:

115 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Összeköltözőknek, befektetőknek ajánljuk ezt a Budapest XVIII.kerületben, Pestimrén, a központhoz közel lévő, 3 éve teljesen felújított 2 generációs, de akár 3 generációssá alakítható önálló családi házat.

A 723 m²-es telken a főépület egy 85 m²-es, előszoba, nappali+2 külön bejáratú hálószobás, nagyon szép épített fürdőszobás, külön WC-s, konyha-étkezős lakásból és egy 29 m²-es külön álló szoba-konyha-fürdőszobás lakrészből áll. A két lakrész egy közös teraszról nyílik.

Az udvarban található még egy 70 m²-es összközműves melléképület, mely csekély ráfordítással egy különálló lakrésszé alakítható.

A ház az 1970-es években épült 38-as téglából, a lakrészek alatt kialakításra került egy 40 m²-es pince, ahol egy vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll a meglévő gáz fűtés kiegészítésére illetve akár kiváltására is. A lakások betonfödémesek, a tetőtér beépíthető.

Az utcafront 13 méter, a telek hossza 52 méter.

A jelenlegi tulajdonos 3 éve széles körű felújítási munkákat végzett, melynek során mindkét lakásban műanyagra cserélték a nyílászárókat, melyek redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek és biztonsági bejárati ajtókat építettek be. A szobákba szalagparketták kerültek és kicserélték a gázkazánt egy Bosch kondenzációs cirkóra, melyhez új kéményt is építtettek. A melegvíz ellátás új, 180 literes villanybojlerről történik és cserére kerültek az elektromos vezetékek és kapcsolók, valamint a dugaljak is. Megtörtént az vízhálózat felújítása is, vízvezetékek cseréje, a csatornarendszer tejes felújítása.

2024. március hónapban napelemek kerültek elhelyezésre. A Huawei Sun inverter segítségével, saldo elszámolási rendszerben, visszatáplálási lehetőséggel jelentős energiát takaríthatunk meg.

Mindkét lakásban hűtő-fűtő klíma biztosítja télen-nyáron a kellemes hőmérsékletet. A konyhabútorok is megújultak. A nagyobbik lakásban indukciós főzőlappal, elektromos sütővel, mosogatógéppel felszerelt minőségi konyhabútor szolgálja a kényelmet, a garzonlakás új gáztűzhelyt és konyhabútort kapott.

Az elektromos berendezések és a kazán is még garanciálisak.

A melléképület két helyiségből áll, egy egyterű nappali-konyha-étező alakítható ki és leválasztásra került egy 10 m²-es mellékhelyiség WC-vel. A helyiségek radiátorokkal a gázkazánról fűthetőek.

380V, ipari áram, éjszakai áram, 3x15 A rendelkezésre áll.

A kert parkosított, gondozott fű, gyümölcsfák, dísznövények, hatalmas fenyő díszíti. A locsolás fúrt kútról történik öntözőrendszerrel.

A térkövezett részen egy beton asztalos fedett szaletli biztosítja a családi és baráti összejövetelek helyszínét, melyet még vonzóbbá tesz a medence és a mobil jakuzzi.

Az udvarba egy elektromos kapun keresztül jutunk, ahol fedett gépkocsi beállót építettek, de ezen kívül akár további 2 autóval lehet parkolni a széles beállón.

Az ingatlan Pestimre központjához közel, a Kossuth telepen, csendes utcában található. A közelben üzletek, Lidl, posta, kultúrház, orvosi rendelő, iskola, óvoda, buszmegálló néhány perc alatt elérhető. A vasútállomás is csak néhány saroknyi távolságra van.

Az ingatlan alacsony fenntartási költségű, akár rövid időn belül birtokba vehető!

Minden további kérdéssel kapcsolatban várom megtisztelő megkeresésüket!


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6576453


+36 30

Ingatlannet kód: NET6576453


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 114 m², míg a hozzá tartozó teleké 723 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 1 008 772 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Izsák Kati referens az Erdei Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6576453. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.