star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 360 m²

    alapterület
  • 12

    szoba
  • 705 m²

    telek

Vételár:

120 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 360 m² alapterület
  • 12 szoba
  • 705 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 360m²


Ár:

120 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
12
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Szemere telepen eladó egy két épületből, jelenleg három lakóegységből álló 360m2-es ingatlan.

Az első épület 2000ben épült téglaépítésű nappali plusz három hálós duplafürdővel rendelkező ház, melyhez tartozik egy félszuterén szint ahol egy kamra és egy tágas világos szoba található. Az épület gépészete, a víz, villany, csatornahálózat és fűtésrendszer 2020ban teljes felújításon és felülvizsgálaton esett át. A szuterén szinten és a földszinten padló fűtés még az emelet radiátoros fűtés található. A házhoz csatlakozik egy 48m2-es két állásos fedett autó beálló, ahol helyet kapott egy zárható kerti tároló is.

A második épület az 1980 az években épült és a benne található lakások 2020ban kerültek kialakításra. A víz, villany, csatorna és fűtés hálózat, valamint az új nyílászárok ekkor került beépítésre. Az épület fűtéséről és melegvíz ellátásáról új kombi cirkó gondoskodik melyhez kiegészítő melegvíztároló tartály is tartozik. a lakások melegvíz fogyasztása akár külön is mérhető. Az épület részben szigetelt

A földszinten egy szerkezetkész 92m2-es lakás található. Jelenleg két szoba iroda helység gardróbszoba fürdő nappali és konyha található. A burkolatok, festés és a szaniterek beépítése még nem valósult meg, de igény esetén a már megvásárolt alapanyag is megvásárolhatóak.

A második épület emeleti szintjén helyezkedik el egy 92m2es igényesen kialakított lakás melyben három szoba étkezős konyha és fürdőszoba található. A lépcsőházból nyíló kazánházban található a második épület gépészete. A lakáshoz tartozik 50m2 tetőterasz.

Az ingatlan kis ráfordítással alkalmas lehet akár három család kényelmes együttéléséhez, vagy akár egyéb üzleti befektetési célokra is egyaránt.

A Környék infrastruktúrája mind közlekedés mind ellátotság terén kiváló.


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Szemeretelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6611273


+36 30

Ingatlannet kód: NET6611273


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi (Szemeretelep) családi ház 12 szobával rendelkezik (ebből 12 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 360 m², míg a hozzá tartozó teleké 705 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 333 333 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 55%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lőrinci Házak Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611273. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.