star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 541 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 541 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 90m²


Ár:

99 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkoló

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

A 18.kerület egyik csendes mellékutcájában eladó egy 90 m2-es két generációs családi ház hozzá tartozó 541m2-es összközműves telekkel.

Az ingatlan 2023ban átépítésen és bővítésen esett át, mely során az eredeti épület teljes közmű hálózatának, gépészetének és nyílászáróinak cseréje megtörtén. A bővíttetés intong téglából épült, a telje ingatlan aljzat és falazat szigetelése megtörtént. Az ingatlan új beton koszorút és födém szigetelést tetőszerkezetet kapott.

Az első generáció egy szobából, étkezős konyhából, kádas fürdőből és egy gardróbszobából áll melyből átjárás nyílik a második lakásba.

A második generációban amerikai konyhás nappali, zuhanyzós fürdő, valamint egy hálószoba került kialakításra.

A fűtéstől 3.5kw Aiwa klímák gondoskodnak melyek fogyasztása H tarifás díjszabással történik, a melegvizet egy 100l-es Ariston Velis Evo energiatakarékos bojler biztosítja.

A modern kivitelezési technológiák felhasználásának köszönhetően az ingatlan CC energetikai besorolást kapott.

A házhoz tartozó telek rendezett igényesen karbantartott, egy külső táróló is található benne.

A parkolás az udvaron is de akár az utcán is megoldható.


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Ganztelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619463


+36 30

Ingatlannet kód: NET6619463


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi (Ganztelep) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 541 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 1 100 000 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 32%-kal magasabb. Az ingatlant Lőrinci Házak Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619463. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.