star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 105 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 537 m²

    telek

Vételár:

72,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 105 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 537 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 105m²


Ár:

72 900 000 Ft

Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Megvételre kínálunk Pestszentlőrinc frekventált övezetében, a Bókay telepen, családias, madárcsicsergős zöldövezetben található családi házat. A környéken minden megtalálható akár gyalogosan is - parkok, uszoda, iskola, óvoda, termelői piac.
A szép rendezett kockaház sok lehetőséget rejt magában, akár több generáció együttélésére is alkalmas lehet, igény szerint kiadható, ebben az esetben jövedelem kiegészítésére is szolgál.
Az első 79 nm-es házrészbe lépve az előszobából nyílik jobbra egy hálószoba, melynek az ablaka az udvarra néz, jobbra egy szép tágas nappali, ez összenyitható a hálószobával egy hatalmas ajtóval. Tovább haladva jutunk a fürdőszobába ahol egy mosókonyha is helyet kapott. Innen is és az előszobából is megközelíthető a szépen berendezett konyha, amiből a kamrába tudunk bejutni. A konyhából nyílik egy fedett terasz, amiből a szépen rendezett kertbe lépünk, ahol gondozott pázsit, sziklakert és sok virág fogad minket. A locsolás fúrt kútról történik. A kertben szőlő is található a kerítés mellett.
A kisebb házrész hátul található. A 26 nm-es épületbe lépve a konyhába érkezünk, balra található a hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba. Jobbra egy kamra kapott helyet. Az udvarban külön garázs található és mögötte több autó is parkolhat.
A ház melegéről kondenzációs kazán gondoskodik, ami egy éve lett vásárolva.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367142


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Bókay telepen 2 generációs ház


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649656


Dávid Dorottya Viktória

Dávid Dorottya Viktória

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649656

Dávid Dorottya Viktória

Dávid Dorottya Viktória

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi (Bókay telepen 2 generációs ház) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m², míg a hozzá tartozó teleké 537 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 72,9 millió Ft, négyzetméter ára 694 286 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dávid Dorottya Viktória referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649656. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.