star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXI. kerület, Erdősor

  • 155 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 532 m²

    telek

Vételár:

139,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXI. kerület, Erdősor 1. kép

Eladó ház Budapest, XXI. kerület, Erdősor

  • 155 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 532 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXI. kerület, Erdősor

  • 155m²


Ár:

139 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Bútorozott
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m felett
Erkély, terasz mérete
20 m²
Egyéb extrák
Medence
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Napelem, Szigetelés
Napelem teljesítménye
4 kWp

Az ingatlanról:

Magánszemélytől eladó Csepel Kertváros gyönyörű részén a Szövő utcában egy 2 szintes Napelemekkel ellátott, szigetelt családi ház. A ház 177 nm a telek 543 nm. A klimatizált ingatlan, és környezete rendkívül ízléses. Finoman visszafogott stílus, praktikus anyaghasználat, kényelmes, biztonságos kialakítás jellemzi a házat.A modern nyílászárók, az igényes padlóburkolatok, a napfényes terek a kényelmet és biztonságot szolgálják.A gépesített konyhabútor beépíthető konyhagépekkel és a fantasztikus nagyságú garázs (60 nm) a ház árába beletartozik.A ház fűtése cirkófűtés és infra fűtés is van, valamint egy kandalló is szolgáltatja a meleget a téli estéken.  Havi gázdíj 12 ezer forint átalányban. 

A földszinten előszoba, lépcsőház, 2 szoba, nappali, wc, konyha-étkező, innen nyílik egy fedett terasz, ami előtt egy fedett medence található. Az emeleten 3 szoba és egy gardrób szoba valamint egy fürdőszoba található. A ház 2001-ben szigetelve lett és átépítésre került, 5 éve teljes körűen felújított gáz cirkó fűtésű.  Az alsó szinten lévő szobák és a nappali alatt van plusz infra fűtés kialakítva, továbbá a nappaliban található egy kandalló is. A kertben található egy 36nm vízfelületű (9*4) fedett, gépesített, két éve felújított medence és egy melléképület, alatta pince, ahol elhelyezésre került a két éve vásárolt medence gépészet. A hátsó kert alatt van kialakítva egy 60nm-es műanyag padlózattal ellátott, minden igénynek megfelelő garázs. 

5 perc séta a buszmegálló, közelben iskola, étterem, bevásárlási lehetőségek, park, gyerekjátszótér. Kocsival 5 perc a piac, Csepel pláza, orvosi rendelő, hév végállomás. 


Elhelyezkedés

1213, Budapest, XXI. kerület, Erdősor, Szövő utca 17


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6630882


Szentgyörgyi Beatrix

Szentgyörgyi Beatrix

Hirdető további ingatlanjai
Szentgyörgyi Beatrix

Szentgyörgyi Beatrix

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: 6630882

Szentgyörgyi Beatrix

Szentgyörgyi Beatrix

Hirdető további ingatlanjai
Szentgyörgyi Beatrix

Szentgyörgyi Beatrix

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerület, erdősori (Szövő utca 17) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 155 m², míg a hozzá tartozó teleké 532 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 139,9 millió Ft, négyzetméter ára 902 581 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Szentgyörgyi Beatrix hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630882. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület, Erdősor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.