star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXI. kerület

  • 51 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 607 m²

    telek

Vételár:

54,5 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXI. kerület

  • 51 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 607 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXI. kerület

  • 51m²


Ár:

54 500 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Csepel-Királyerdő városrészben, a Szent István úton eladó egy 607 nm-es, összközműves telken elhelyezkedő 72 nm-es, 2+1 szobás, előkertes, felújított, téglaépítésű családi ház, garázzsal.

A ház a 60-as évek közepén épült. A 21 nm-es szuterénban található egy konyha, és egy félszoba. A ház teljes fűtését innen látja el egy gázkazán, és alternatívaként egy vegyestüzelésű kazán is. A használati melegvizet átfolyós villanybojler szolgáltatja.
Az épületet 2005-ben szigetelték amellett, hogy az ablakokat is hő- és hangszigeteltre cserélték. Ezek a felújítások jelentősen hozzájárultak a fűtésköltségek megtakarításához.

Az ingatlanba a fedett teraszon keresztül jutunk be. Majd az előszobából balra egy toalett, egyenesen egy ablakos konyha található. Innen nyílik egy kamra és egy fürdőszoba. A kádas, és egyben zuhanykabinos fürdőszobában található egy villanybojler is, amely a használati melegvizet biztosítja. Az előszobából jobbra nyílik a nappali, amiből a hálószobába jutunk. Annak ellenére, hogy a szobákban is már radiátorok adják le a hőt, mégis megtartották azt a cserépkályhát a tulajdonosok, amely elhelyezkedéséből adódóan egykor mindkét szobát képes volt felfűteni. A szobák ablakai az előkertre néznek.
Az ingatlan ideális tájolásának köszönhetően, a ház egész nap napos és világos.
A lakók biztonságérzetét szolgálja a kiépített riasztórendszer.

A ház mellett akár több autó számára van parkolási lehetőség a zárt kerten belül, de ugyanakkor van egy téglaépítésű, tágas (19 nm-es) garázs is. A garázsban található egy közel 4 nm-es pincébe is.
Az épület folytatásában további tárolók találhatóak. A locsoláshoz fúrt kút van biztosítva.

Az ingatlan gyorsan birtokba vehető.

Amennyiben a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, forduljon hozzám bizalommal.

A környékről:

Nyugodt, csendes, családi házas környezet


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Szent István út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6619159


Balla Ingatlan - XV. kerület

Balla Ingatlan - XV. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6619159

Balla Ingatlan - XV. kerület

Balla Ingatlan - XV. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerületi (Szent István út) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m², míg a hozzá tartozó teleké 607 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 54,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 068 627 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy Iván referens a Balla Ingatlan - XV. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619159. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.