star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok

  • 200 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 893 m²

    telek

Vételár:

172 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 1. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 2. kép
Hirdetés
Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 3. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 4. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 5. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 6. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 7. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 8. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 9. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 10. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 11. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 12. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 13. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 14. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 15. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 16. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 17. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 18. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 19. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 20. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 21. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 22. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 23. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 24. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 25. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 26. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 27. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 28. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 29. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 30. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 31. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 32. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 33. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 34. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 35. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 36. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 37. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 38. kép Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 39. kép

Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok

  • 200 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 893 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok

  • 200m²


Ár:

172 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
2
Szobák száma
6 (4 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda kínálja megvételre ezt a Budafokon található 200nm-es, 4+2 félszobás tégla építésű családi házat. A telek mérete 893nm. A ház 1990-ben épült és 10cm-es szigetelést kapott. 2 szintes (alsószint és beépített tetőtér), 2 X 100nm alapterületű és külön bejáraton keresztül juthatunk fel a tetőtérbe. Budafok csendes, forgalommentes utcájában található. Állapota jó állapotú. A tetőszerkezete jó, a tető héjazata cserép. Nyílászárói fa nyílászárók, melyek jó állapotúak és jól szigetelnek. A villanyhálózat 2022 novemberében fel lett újítva és a bővítése megtörtént 3 X 25 A-re. Az alsó szinten található egy tágas nappali amelyről kilépve egy beépített télikert tárul elénk. Kellemes hangulatú, nagy üvegfelületei miatt rendkívűl világos. A télikerthez tartozik egy nagy méretű spájz. Az alsó szinten továbbá van egy hálószoba, egy dolgozószoba és egy élhető méretű konyha, amelyből szintén nyílik egy spájz, illetve egy fürdőszoba, egy wc, előszoba, külön helyiségben a gázgazán amely az otthon melegéről gondoskodik, illetve egy Bosch gázkazán amely a melegvízellátást biztosítja. A járólappal burkolt helyiségeknél padlófűtés van, a többi helyen radiátorok által leadott hővel történik a fűtés, illetve a dolgozó szobában elektromos norvég panelen keresztül. A szobák laminált lappal, a többi helyiség járólappal burkolt. A beépített tetőtere tágas terekkel megépített. Az előszobából jutunk fel egy szép ízléses fa lépcsőn keresztül a tetőtérbe. A tetőtérben helyezkedik el egy világos konyha, amelyből a ház harmadik spájza nyílik, továbbá egy nagy méretű nappali, egy hálószoba, egy kisszoba és egy fürdőszoba, amely egy helyiségben található a wc-vel, illetve a közlekedő rész. A fűtés és a melegvíz ellátás szintén Bosch kombi gázkazán által biztosított. A hálószobában felhelyezett hűtő-fűtő klíma van. A nappali és a kisszoba laminált lappal, a hálószoba parkettával, az előszoba, a konyha+ spájz és a fürdőszoba járólappal, a közlekedő rész pedig PVC-vel burkolt. Az udvaron található egy tárolóként használt épület és két fedett gépkocsibeálló. A kertben örökzöldek és gyümölcsfák pompáznak. A kis kerti tó mellett pedig fedett kis helyiség van építve, ahova szívesen kiül az ember.
A ház adottságai miatt remek választás nagy családosoknak és olyanoknak, akik szívesen élnek egymással, de mégis külön kis birodalomban. A közelben minden megtalálható és a környéknek kitűnő az infrastruktúrája.
Az ingatlan per és tehermentes, kifizetést követően megegyezés szerint költözhető.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.
Pataki Klára


Elhelyezkedés

Budapest, XXII. kerület, Budafok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6594257


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6594257

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XXII. kerület, budafoki családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 39 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 893 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 172 millió Ft, négyzetméter ára 860 000 Ft, ami a Budapest, XXII. kerületi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Pataki Klára referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6594257. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXII. kerület, Budafok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.