star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 195 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 227 m²

    telek

Vételár:

115 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 195 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 227 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 195m²


Ár:

115 000 000 Ft

Építés éve
2007
Szintek
2
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Megvételre Kínálok Nagytétényben Egy Újszerű, 195 M2-Es, 3 Szobás, 2 SZINTEs, NAPFÉNYEs, CSENDEs, ERKÉLYEs, Kertkapcsolatos, Jó Elosztású Önálló Családi Házat Garázzsal, Üzlettel EgyÜTT!

Rendkívül zöldövezeti környéken található, egy 2007-ben épült, belső két szintes családi ház, vasbeton fődémmel, cseréptetővel, valamint napelemmel. Telek mérete 227 m2.
Déli, keleti és nyugati fekvésének köszönhetően mondhatni egész nap szép napfényes, világos.

Az ingatlan mondhatni újszerű állapotú, szigetelt. Műanyag nyílászárói redőnnyel felszereltek, mindenhol járólappal burkoltak, valamint padlófűtés került kiépítésre. Klimatizált és riasztórendszerrel ellátott. Amerikai konyhás nappalija iszonyatosan tágas, napos, kandallós. A beépített konyhabútor a vételárat képezi. Ablakos kamrája is van. Innen van közvetlen lejárat hátrafele a kertbe. A fenti szinten található még két hálószoba, melyek egy hangulatos erkélyre nyílnak és beépített szekrénnyel felszereltek. Fürdőszobája ablakos, kádas és zuhanyzós, egyben található a wc-vel, de van külön wc is.
Az alsó szinten található egy kazánház, tároló, garázs, kocsibeálló, valamint egy 42 m2-es üzlet, mely jelenleg ki van adva.

Fűtés átalánydíja kb. 14.000 Ft, egyedi mérés szerint fizetendő (fűtés, meleg víz).
Normális gáz és villany fogyasztás mellett a limitet nem lépi túl az ingatlan használója.

Két tulajdonosa van és megállapodás szerint birtokba vehető!

Szuper elhelyezkedésének köszönhetően kiváló a tömegközlekedés a környéken, sétálva elérhető számos busz. A közelben megtalálható a Campona. Tropicarium, iskola, óvoda, park, játszótér, élelmiszerboltok, edzőterem, bank, étterem, üzletek, posta, gyógyszertár, stb. minden amire szüksége van!

Felkeltettem az érdeklődését és egy jó elosztású, modern, igényes, értékálló házat szeretne vásárolni, frekventált, de mégis zöldes, csendes környéken?!
Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Irányára 115 Millió Forint!


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XXII. kerület, Nagytétény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6620461


Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6620461

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XXII. kerületi (Nagytétény) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 195 m², míg a hozzá tartozó teleké 227 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 589 744 Ft, ami a Budapest, XXII. kerületi átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Oszter Károly referens a Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620461. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.