star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 2 700 m²

    alapterület
  • 68

    szoba
  • 4 818 m²

    telek

Vételár:

780 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 2 700 m² alapterület
  • 68 szoba
  • 4 818 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 2 700m²


Ár:

780 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1922
Szintek
1
Szobák száma
68
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Befektetők figyelem!! 288.000 Ft/nm áron patinás épület ELADÓ Dunai panorámával,autóval és kamionnal egyaránt kiválóan megközelíthető elhelyezkedéssel!Az épület 2700 nm nagyságú, 68 szobás, sokféleképpen hasznosítható! Akárapartmanokra vagy lakásokra bontva is kiváló befektetés, munkásszállónak,céges telephelynek, magánkórháznak, idősek otthonának, vagy éppen iskolánaklehet tökéletes választás. Miután tömegközlekedéssel is jól elérhető, ezért alkalmasszinte bármilyen tevékenységre.Műszaki állapotát tekintve, az épület kívülről nagyon szép állapotban van, a belsőfelújítása jelenleg is tart. A villanyvezetékek és a vízcsövek cseréje megtörtént,jelenleg kőműves munkálatok folynak, a tető új, nyílászárói fából készültek és jóállapotban vannak. Kiépítésre került több apartman az épületen belül, elég sokszobát fürdőszobával építettek ki, ami így kiváló szálláslehetőséggé teszi.Ahogy belépünk a főbejáraton, a földszinten egy közel 150 nm nagyságú díszteremfogad minket, mely igazán impozáns hangulatot kelt, visszaköszön a régi idők fénye.Érdemes élőben is látni, nagyon hangulatos, a kert rengeteg lehetőséget rejt magában.Közel 5000 nm-en több fedett és nyitott terasza van, szép parkos a környezet, sok azöldfelület.Tekintse meg élőben ha hasonló méretekben gondolkodik, biztos lesz rá mód, hogymegegyezzünk, valósítsa meg álmait itt. Várom hívását szinte bármikor!


Elhelyezkedés

Budapest, XXII. kerület, Nagytétényi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6627601


+36 70

Ingatlannet kód: NET6627601


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXII. kerületi (Nagytétényi út) családi ház 68 szobával rendelkezik (ebből 68 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 2 700 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 818 m². További jellemzői: az építés éve 1922, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 780 millió Ft, négyzetméter ára 288 889 Ft, ami a Budapest, XXII. kerületi átlaghoz képest 60%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Császi Norbert referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627601. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.