star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 238 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 1 083 m²

    telek

Vételár:

150 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 238 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 1 083 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 238m²


Ár:

150 000 000 Ft

Építés éve
1996
Szintek
3
Szobák száma
9
Fűtés
padlófűtés

Az ingatlanról:

Kettő Családot szeretne közös fedél alá költöztetni, de mégis külön lakrészbe, költség megosztás mellett, egy 1083 nm-es telekre?

Soroksár felső részén található egy 1996-ban épített, átgondolt, gondosan tervezett és minőségi anyagokból kivitelezett, háromszintes ház. Függőlegesen a három nagy lakás és egy kis lakrész elválasztott. Csak a központi részen illeszkednek egymáshoz, ahol mindegyik lakás földszintjéből megközelíthető az alagsorba lévő garázs. Mindegyik lakás önálló külső bejárattal, saját terasszal, saját kert résszel rendelkezik a használati megosztás alapján. A lakásokra jellemző az igényes kialakítás, mindegyik lakásban szintenként van egy Wc. A földszinti fürdőszobákban zuhanyzó, az emeletiekben sarokkád található.

Az alagsorban kapott helyet még a kazánház, a szauna és egy tároló helyiség is, mely egyben egy felszerelt nyári konyha is. Az „A” lakáshoz rendelt parkolóhely az alagsori garázsban kapott helyet, alatt szerelőakna is van. A „C” lakáshoz rendelt parkolóhely a kertben lévő fedett autóbeállóban biztosított.

Gyakorlatilag van még egy harmadik lakrész is, mely egy külön bejárattal rendelkező szoba, konyha, fürdőszoba kialakítású lakrész, amely az A lakás közműveire van rákötve (fűtés, víz, villany). A földszinti kialakítása és saját kiskertje révén alkalmas egy idősebb felnőtt, vagy egy nagyobb gyerek önállóbb élettereként. Külön, de még is együtt 24 nm-en (130 nm részeként).

A kettő lakás és a kis lakrész egyben eladó jelen hirdetés értelmében. A lakások mérete 81 nm (108 nm) és 118 nm (130 nm). A 190 cm alatti részek is teljes értékűnek mondhatók a tetőtérben, mert a méter magas oldalfal végett teljesen kihasználhatók az emeleten a fal melletti területek. A kert rendezett, gondozott, fúrt kút egy kis halastó is tartozik hozzá.

A hirdetésben inkább a tereket szeretném bemutatni, a részleteket úgyis látni kell. S látnivaló van bőven. Tekintve a vizes helyiségek, konyhák, szobák és lépcsők számát, nem lehet a hirdetésben méltóan szerepeltetni ezeket. Így csak néhány képpel illusztrálom, hogy milyen belsőre számíthat, ha eljön személyesen megtekinteni.

A közüzemek külön mérhetők, mint a víz és a villany. A fűtést egy új gázkazán szolgáltatja, a költségének elosztása hőmennyiség mérők alapján történik. A földszinteken padlófűtés, az emeleten radiátoros megoldással. Mindkét szinten külön termosztáttal állítható be a hőmérséklet. A lakásokban pluszként, nagy teljesítményű klímák is vannak, amelyek lehetővé teszik akár a fűtés teljes ellátását is, a hűtés mellett. A használati megosztásban szabályozva vannak az egyes tulajdoni részek, a hozzá kapcsolódó jogok és terhek is.

Infrastruktúra – Alapellátás Pesterzsébeten a központban vagy Soroksár Hősök terénél maradéktalanul rendelkezésre áll.

Közlekedés – Soroksári H6-os Hév, melyet a terv szerint becsatlakoztatnak a Kálvin térnél a Metro-hoz. 66-os busz a Határ úti Metro-hoz.

A környékről:

Infrastruktúra – Alapellátás Pesterzsébeten a központban vagy Soroksár Hősök terénél maradéktalanul rendelkezésre áll.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Hall
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XXIII. kerület, Vargatelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6642287


Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6642287

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XXIII. kerületi (Vargatelep) családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 238 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 083 m². További jellemzői: az építés éve 1996, a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház ára 150 millió Ft, négyzetméter ára 630 252 Ft, ami a Budapest, XXIII. kerületi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy Dezső referens a Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642287. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.