star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg, Botfa

  • 39 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 6 319 m²

    telek

Vételár:

5,5 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg, Botfa

  • 39 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 6 319 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg, Botfa

  • 39m²


Ár:

5 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1965
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #168191 hivatkozási számú ZALAEGERSZEGI CSALÁDI HÁZ.

Ez a bájos zártkert a Fehérhegyi út mentén, 4305 négyzetméteres területen terül el, kiváló lehetőséget kínálva a természet szerelmeseinek és kikapcsolódásra vágyóknak.

Az ingatlan kivételes elhelyezkedésének köszönhetően egyedülálló panorámát nyújt kelet felé az erdőre, ahol a természet hangjai és a madarak csicsergése teszik még varázslatosabbá az itt töltött időt.

A 39 négyzetméteres ingatlan két szinten kényelmes elrendezésű. A felső szinten a nyílászárók ki lettek cserélve modern műanyagokra. Ezen a szinten szerkezet kész állapotban egy fürdőszoba, főzősarok és nappali-étkező található, melyek összesen 13,77 négyzetméteres területen helyezkednek el. Emellett egy 12,97 négyzetméteres terasz is része ennek a szintnek, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a környező tájra.

Az alsó szinten egy 6 négyzetméteres présház, egy 7,19 négyzetméteres borospince és egy 4,75 négyzetméteres tároló található. Továbbá a terasz déli része alatt még egy 7 négyzetméteres tároló is van.

Az ingatlan villanyellátása biztosított, és a víz bevezetéséhez szükséges engedélyek rendelkezésre állnak, így csak az új tulajdonosra vár, hogy kihasználja ezeket a lehetőségeket. A terület jelenleg nincs kivonva a művelési ág alól, így az eladási folyamat során szükséges intézkedéseket kell tenni ezzel kapcsolatban, ki kell függeszteni!

Ha vágyik egy csendes, nyugodt környezetre, ahol a természet közelsége és a baráti összejövetelek hangulata inspirálja, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet az Ön számára.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé!

Keressen a 06305295800 telefonszámon, vagy a robert.laska@gmail.com emailcímen!

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ ZALAEGERSZEGI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely más CSALÁDI HÁZ és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #168191

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A CSALÁDI HÁZ VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Botfa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644766


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644766

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Zalaegerszeg, botfai családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 39 m², míg a hozzá tartozó teleké 6 319 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 5,5 millió Ft, négyzetméter ára 141 026 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 73%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Laska Róbert referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644766. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Botfa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.