star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg, Páterdomb

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 536 m²

    telek

Vételár:

45 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg, Páterdomb

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 536 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg, Páterdomb

  • 65m²


Ár:

45 000 000 Ft

Építés éve
1940
Szobák száma
2
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Zalaegerszeg Páterdombi részében kínálom eladásra ezt a jó adottságokkal rendelkező, téglából épült családi házat. Az ingatlan könnyen megközelíthető, néhány percnyi távolságra elérhető a város központja. A ház sík, körbekerített (536 nm) területtel rendelkezik, melyet rendezett, gondozott konyhakert és szépen kialakított virágos kert teszi szebbé! Az épület részlegesen alápincézett (előszoba és konyha alatt), mellette tárolási lehetőségek könnyítik az ott lakók kényelmét!
A belső terek tágasak, világosak, igény esetén könnyen alakíthatók! Az épületben 2016-ban teljes körű villanyvezeték, nyílászárók, bejárati ajtó cseréje megtörtént. Az utcafronti szoba, konyha és a fürdőszoba ebben az időszakban új álmennyezetet kapott, mely fűtés szempontjából különösen előnyös. A meleget gázkonvektor teszi lehetővé. Kisebb ráfordítással modernizálható, korszerűsíthető!
Jogviszonyok rendezettek, per és tehermentes! Amennyiben a képek alapján elnyerte tetszését és további információra lenne szüksége, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Nézzük meg együtt, szeressen bele és tegyen rá árajánlatot!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Pince
19.8m²
Fürdőszoba
5.75m²
Konyha
9.65m²
Szoba
13m²
Szoba
26.6m²
Előszoba
10.16m²

Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Páterdomb


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6494792


+36 70

Ingatlannet kód: NET6494792


Az általad megtekintett eladó Zalaegerszeg, páterdombi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 536 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 692 308 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Pölhösné Csilla referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6494792. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Páterdomb ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.