star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 196 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 322 m²

    telek

Vételár:

160 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 196 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 322 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg

  • 196m²


Ár:

160 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2012
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Zalaegerszeg belváros közeli részén családi ház eladó.A saroktelken elhelyezkedő ingatlan, kitűnő állapotot képvisel. Különlegessége, hogy kettő, különálló lakrész került kialakításra, ami vállalkozásként is kiválóan hasznosítható, valamint több generáció részére is kényelmes lakhatást tud biztosítani. Az elmúlt években a felújításon és korszerűsítésen volt a hangsúly. A nagyméretű téglából készült házat kibővítették, fűtéséhez vadonatúj gáz-cirkó kazánt szereltek be, víz- és villanyvezetékei cserélve lettek, 10 cm-es szigetelést, új, műanyag nyílászárókat és kiváló minőségű mediterrán betoncserép fedést kapott.A földszinten levő lakótér komfortos elrendezésű, és tetszés szerint alakítható is. Jelenleg egy tágas konyha-étkező, kettő szoba, fürdőszoba és kazánház elosztású. Az új lakrészbe belépve egy lépcsőházba érkezünk, ahonnan a teraszos és tágas nappali nyílik, a fürdőszoba, és az emeletre vezető út. Fent akár egy kisebb lakás is tervezhető,hiszen erkéllyel, nappalival és tetőtéri hálószobával rendelkezik. Aki befektetési céllal vásárol, apartmanházban gondolkozik vagy szállásoltatási szándéka van, esetleg vállalkozásának keres új helyet, kitűnő lehetőséget talált! Viszont, ha Ön az ingatlant eredeti funkciója szerint, vagyis családi házként hasznosítaná, annak sincs akadálya, hiszen a vételár részét képezik új,építész által készített tervdokumentációk is. A térkővel borított, kezelhető méretű udvaron van a garázs, amiben autója parkolása mellett elegendő tároló helyet is tud biztosítani magának. Megtekintéshez való időpontegyeztetés a megadott elérhetőségek valamelyikén lehetséges.Várom megtisztelő hívását akár hétvégén is.Cégünk díjmentes hitel előminősítést biztosít és a legkedvezőbb konstrukcióval szolgálja ki igényeit.

Referencia szám: HZ087383-IN


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Orsolya utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6544061


László - Bakker Dóra

László - Bakker Dóra

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6544061

László - Bakker Dóra

László - Bakker Dóra

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi (Orsolya utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 196 m², míg a hozzá tartozó teleké 322 m². További jellemzői: az építés éve 2012, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 160 millió Ft, négyzetméter ára 816 327 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant László - Bakker Dóra referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6544061. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.