star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 3 034 m²

    telek

Vételár:

26,99 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 3 034 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg

  • 120m²


Ár:

26 990 000 Ft

Építés éve
1983
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó a város nyugodt, csendes, meghitt környezetében Zalaegerszeg Bozsokban egy jó állapotú zártkerti családi ház!

A falu és a szőlőhegy közvetlen határán elhelyezkedő ingatlan könnyen megközelíthető és jó közlekedéssel rendelkezik. Iskola, bolt, ATM automata pár percnyire található, valamint a belvárosi rész, illetve üzletek is a közelben vannak.

Az eredetileg is lakóháznak tervezett épületben a földszinten egy garázs, pince és egy nyárikonyha található. Az első emeleten az étkezőn keresztül jutunk el egy folyosóra, amelyről egy szoba, WC/fürdő, egy konyha valamint a nappali nyílik. Ezen keresztül felmehetünk a tetőtérbe, ami részlegesen beépített. Az erkélyről panorámás kilátás nyílik Csácsbozsok külső részére. Az épület bővítésére a területnagyság lehetőséget biztosít.
A fűtésre több opciót is kialakítottak. A földszinten található egy vegyestüzelésű kazán, valamint a fürdőben van egy Baxi kombi gázkazán. Az ingatlanba az áram, víz és gáz be van vezetve. A szennyvíz elhelyezéséről derítő gondoskodik, a csatorna a közeli kereszteződésben található.

A terület összesen 3034 m2, amelyből 858 négyzetméteren gyümölcsös és a gazdasági épület található egy saját kúttal, valamint 2176 m2 szőlősként van feltüntetve a tulajdoni lapon.

Lakóhelyként és nyaralóként egyaránt remek lehetőség, kertészkedni, gazdálkodni vágyóknak is ajánlott.

További információkért, megtekintéshez keressen bizalommal! Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes.


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Bozsokihegyi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6585307


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6585307

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi (Bozsokihegyi út) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 034 m². További jellemzői: az építés éve 1983, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 26,99 millió Ft, négyzetméter ára 224 917 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 58%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Megyer Csaba referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6585307. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.