star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 170 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 017 m²

    telek

Vételár:

185 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 170 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 017 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg

  • 170m²


Ár:

185 000 000 Ft

Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Zalaegerszeg belvárosától 2,5 km-re csendes, családi házas környéken MINŐSÉGI alapanyagokkal IGÉNYESEN felújított 2 szintes családi ház rendkívül ALACSONY FENNTARTÁSI KÖLTSÉGGEL.

BEFEKTETŐK figyelem! A tégla falazatú ház lakóterülete a két szinten összesen 170 nm, de a 80 nm-es pincerész beépítésével a lakótér tovább bővíthető, így figyelembe véve a telek adottságait is, kiválóan alkalmas szálláshely létesítésére, illetve többirányú hasznosításra.

Az alsó szinten található egy előszoba, egy nappali, egy lakószoba, konyha étkezővel, illetve egy fürdőszoba épített zuhanykabinnal, és külön mellékhelyiség. A gépesített konyha kitűnően felszerelt: mosogatógép, páraelszívó, sütő, gáz és villany főzőlap is van benne.

A felső szinten szintén egy tágas nappali, fürdőkáddal felszerelt fürdőszoba és külön mellékhelyiség, valamint további két lakószoba található. A nappaliból és az egyik szobából tudunk kilépni az 5 nm-es erkélyre.

A 2011-ben történt műszaki felújítás során:
• a külső homlokzat 10 cm-es szigetelést kapott,
• a tetőszerkezet teljes mértékben megújult, a beton födémet gyapot szigeteléssel látták el,
• megújultak a villany és vízvezetékek,
• szúnyoghálóval és redőnnyel ellátott műanyag ablakok kerültek beépítésre, kívül, belül márvány könyöklővel,
• a hideg és melegburkolatok valamennyi helyiségben kicserélésre kerültek,
• 3 fázisú 380 V teljesítményű áramhálózat került kialakításra.

2021-ben történt tisztasági festés, illetve hangszigetelt, alulról zárt beltéri ajtók lettek beépítve.

A ház fűtése több módon is megoldható:
• gázkazánnal, lapradiátor hőleadókkal,
• 5,2 kW teljesítményű GREE hűtő-fűtő klímával,
• infrapanelekkel,
• cserépkályhával, amely 2021-ben újra lett rakva.

A 7 kW-os inverteres napelemes rendszernek köszönhetően az áramfogyasztás nem jelent többletköltséget, a nagy alapterületű ház REZSIKÖLTSÉGE ELENYÉSZŐ. A házra 20 napelem panel került felhelyezésre, amely további kettővel még bővíthető szükség esetén.

Az 1017 nm-es körbekerített telek egy részét térkő borítja, itt található a hangulatos, ledes külső világítással ellátott 25 nm-es fedett kiülő, illetve egy kemence. Az udvarban található még egy beton alapra épült 7x9 nm alapterületű üvegház, melynek falai erősített drótos üvegből készültek, így minden körülmények között ellenállnak az időjárás szeszélyeinek, illetve ahová az áram is bevezetésre került. Rendelkezésünkre áll továbbá egy kis konyhakert és komposztáló.
Az esővíz elvezetése föld alatti vízgyűjtő rendszerrel lett megoldva, 8+2 m3 öntözőakna kapacitással, így az öntözés az esővíz felhasználásával megoldható.

A szépen gondozott telek füvesített részén találhatók bokrok és gyümölcsfák szilva, barack, alma, cseresznye, meggy, szőlő, málna és szeder formájában. A területen van továbbá egy 9 m2 - es műanyag kerti tároló, és egy fedett fatároló is. Az épülethez tartozik még egy 12 m2-es, gáztűzhellyel felszerelt nyári konyha, amelybe bevezetésre került a melegvíz is.

A családi ház részét képezi 2 elektromos garázskapuval rendelkező, fűthető garázs, melyekben összesen 4 autó fér el. Mindkét garázsban van áram - 380V, elektromos autó töltésére is kiváló, illetve az egyikben akna is található.

További extrák:
• bepucolt tégla kerítés,
• elektromos, távirányítású kapu,
• biztonsági kamerarendszer,
• a bejárathoz vezető lépcső korlátja rozsdamentes kovácsolt vas.

Az 1969-ben Zalaegerszeghez csatolt ságodi városrész ma a legdinamikusabban fejlődő turistaközpont, köszönhetően a határos fürdőkomplexumnak. A közelben található a Gébárti-tó, az Aqua City Vizicsúszda és Élménypark, a Termálfürdő, a nemrégiben átadott elkerülő úton pedig percek alatt elérhető a járműipari tesztpálya és az ipari park. A településrész megközelíthető bicikliút használatával, azonban a helyi járatú buszközlekedés is biztosított, a buszmegálló a ház közelében található. A csendes, nyugodt környék kisgyermekes családok számára is ajánlott, hiszen a településrészen óvoda található.

Irányár: 185.000.000 Ft ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366744


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Igényesen felújított családi ház


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6647553


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6647553

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi (Igényesen felújított családi ház) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 017 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 185 millió Ft, négyzetméter ára 1 088 235 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 50%-kal magasabb. Az ingatlant dr. Pohánka Ágnes referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647553. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.