star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 114 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 560 m²

    telek

Vételár:

47,8 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 114 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 560 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg

  • 114m²


Ár:

47 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1946
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Zalaegerszeg kedvelt Ola városrészében ajánlunk most figyelmébe egy déli fekvésű, egész nap napfényes, két lakrészből álló családi házat, mely egy csendes mellékutcában található.
Az épület első része 1946-ban épült téglából, melyben 2 szoba, konyha, fürdő, kamra, wc található 56 m2-en. A másik részt, 58 m2 hasznos térrel 1989- ben építették hozzá úgy, hogy a teljes épületre új koszorú, és tetőszerkezet került. Ebben a részben nappali, étkező és egy 26 nm-es, akár leválasztható lakás került kialakításra egy szobával, fürdővel, wc-vel és konyhával, a tetőtere pedig beépíthető. A két épületbe külön bejárat is vezet, de egymásból is nyitható, így számtalan lehetőséget rejt magában. A déli oldalon egy 22 nm-es, mediterrán hangulatú terasz található. Az ingatlan állapotát tekintve átlagos állapotú, szépen gondozott és karbantartott. A ház melegét részben a tágas nappaliban található cserépkályha nyújtja, a többi helyiségben gázkonvektorok segítik a fűtést.
Az ingatlanban minden közmű megtalálható. Az 560 nm-es udvar parkosított, szerszámos tároló, és egy dupla gépkocsibeálló is tartozik hozzá, mely 1994-ben épült, 80cm betonalappal, a hasznos alapterülete 44 m2.
Ajánlom azoknak, akik lehetőséget látnak a külön lakrészben, akik igazán jó helyen igazán kellemes hangulatú, praktikus elrendezésű otthont keresnek megfizethető áron! Várjuk hívását!

Referencia szám: HK-4641712-IN


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6657380


+36 20

Ingatlannet kód: NET6657380


Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 114 m², míg a hozzá tartozó teleké 560 m². További jellemzői: az építés éve 1946, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 47,8 millió Ft, négyzetméter ára 419 298 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Néber Judit referens a Néber Ingatlan Group Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657380. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.