star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalavár

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 890 m²

    telek

Vételár:

37,9 millió Ft

Eladó ház Zalavár

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 890 m² telek

  • Eladó ház Zalavár

  • 120m²


Ár:

37 900 000 Ft

Építés éve
1988
Szobák száma
4

Az ingatlanról:

KIEMELT MEGBÍZÁS

Zalavár központjában ajánlom figyelmükbe ezt a családi házat. Tégla építésű, cserép tető fedéssel. Szigetelt, új műanyag nyílászárókkal. Az épületben minden közmű cserélve lett. Nappali, három hálószoba. Minimális felújítást igénye, belső festés illetve külső színezés. Telke jó méretű, bekerített. Több gazdasági épület is megtalálható. Keszthely, Hévíz pár perces autó útra. A településen bolt iskola, óvoda és orvosi rendelő is találhat. Autóbusz megálló pár perces séta távolság. Fűtése vegye tüzelésű kazánnal megoldott radiátoros hő leadással. Víz, villany, csatorna a házban, gáz telken belül.

-tégla építés, cserép tető fedés
-összközműves
-nagy telek, bekerítve
-szigetelt, műanyag nyílás zárók

Zalavár a Kis-Balaton két tározója közötti északi földnyelven helyezkedik el. A község területének nagy része víz alatt fekszik vagy mocsaras, és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része. Keletről a Kis-Balaton 2-es tározója, nyugatról az 1-es tározó és a Zala folyó határolja.

Még a 20. században is a mezőgazdaság biztos megélhetést nyújtott a település lakóinak. A megművelhető földek nagyságát nagyban növelték a Kis-Balaton rovására. Azonban az 1990-es években a Kis-Balaton újraélesztésével a település termőterületeinek egy jelentős hányadát elvesztette, így kierőszakolva a már szükséges gazdasági változásokat. Azóta Zalaváron nagyban nőtt a szolgáltatások aránya, és a turizmus is megjelent a településen.
Eközben az országos vízügyi szervek is e helyre tervezték felépíteni a kialakítandó új természetvédelmi egység bemutatóházát, az úgynevezett Kis-Balaton Házat. Tervük végül különböző szempontok egyeztetése után meg is valósulhatott.
Az emlékpark építésének első üteme 2001-ben fejeződött be a Hadrianus mártír templom romjainak bemutatásával és egyúttal a térség parkosításával.
A megye 2009-ben, a Szent István-i alapítás 1000. évfordulóján Zala megye vezetése úgy döntött, hogy a legméltóbb helyen, a megye első központjában a millenniumnak méltó emléket állít.

Hívjon bizalommal!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
1m²
Nappali
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²

Elhelyezkedés

Zalavár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611211


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611211

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó zalavári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 890 m². További jellemzői: az építés éve 1988. A családi ház ára 37,9 millió Ft, négyzetméter ára 315 833 Ft, ami a zalavári átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Vasas András referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611211. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalavár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.