star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalavár

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 098 m²

    telek

Vételár:

20 millió Ft

Eladó ház Zalavár

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 098 m² telek

  • Eladó ház Zalavár

  • 100m²


Ár:

20 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Bútorozott
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Történelmi jelentőségű településen Zala vármegyében, Zalavár községben eladó a képeken látható 100 négyzetméter alapterületű, felújítást igénylő családi ház. A faluban óvoda, iskola és élelmiszer boltok is vannak.

A település 16-18 km-re található a híres meleg vizes fürdőktől, Zalakarostól és Hévíztől. Keszthely szintén könnyen megközelíthető akár helyközi autóbusszal is. A falu határától 2-3 kilométerre a Kis-Balaton környezetvédelmi területének gazdag állat-és növényvilága, ellenkező irányban a sármelléki Flay Balaton reptér található. Kirándulásra, tartalmas időtöltésre még a Kányavári-sziget, a Kápolnapusztai Bivalyrezervátum, a Festetics kastély és még sok-sok érdekes, csodálatos helyszín található a közvetlen környéken.

Az összkomfortos épület egy 1098 négyzetméter nagyságú telken épült az 1920-1930-as években. Vegyes falazatú, jó állagú. A házban 3 szoba, konyha, főzőfülke, spaiz és fürdőszoba wc-vel található.  A meleg vizet egy átfolyós gázbojler biztosítja. A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak, valamint vegyes tüzelésű kályha is használható. A tető átlagos, cserép fedésű. A nagy padlás végig húzódik a lakó rész fölött. A 2 bejárati ajtó az udvarról nyílik. Az ingatlan fa nyílászárókkal és redőnyökkel rendelkezik. 

Az udvarban hátrafelé egy hosszú melléképület sor van, ami állattartáshoz, gazdálkodáshoz tökéletesen megfelel. Valamint egy boros pince is helyet kapott a fatároló alatt. A gazdasági udvarból lehet kimenni a veteményes kertbe, ami egy egész családot ellátott zöldség és gyümölcsfélékkel.

Képeket és alaprajzot kérésre emailben, vagy messengerben tudunk küldeni

 Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal költözhető. Ingatlan közvetítőkkel kizárólagos szerződést NEM kötünk!!

Irányár: 20 millió forint

 

Érdeklődni: +36308208982

 


Elhelyezkedés

8392, Zalavár, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6613782


Katalin Schmidtné Szabó

Katalin Schmidtné Szabó

Hirdető további ingatlanjai
Katalin Schmidtné Szabó

Katalin Schmidtné Szabó

Az iroda további hirdetései

Ingatlannet kód: 6613782

Katalin Schmidtné Szabó

Katalin Schmidtné Szabó

Hirdető további ingatlanjai
Katalin Schmidtné Szabó

Katalin Schmidtné Szabó

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó zalavári (Kossuth Lajos utca ) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 098 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 20 millió Ft, négyzetméter ára 200 000 Ft, ami a zalavári átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Katalin Schmidtné Szabó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613782. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalavár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.