star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Tatabánya

  • 1 500 m²

    alapterület

Vételár:

53 millió Ft

Eladó ipari Tatabánya

  • 1 500 m² alapterület

  • Eladó ipari Tatabánya

  • 1 500m²


Ár:

53 000 000 Ft

Az ingatlanról:

A Dot-Ing Ingatlaniroda ügyfelének megbízásából, megvételre kínálja Tatabánya frekventált Városközpontjában található, összesen 1500 nm területű, belterületi kivett beépítetlen terület megjelölésű telket, valamint a hozzákapcsolódó 315 nm területű, kivett magánút megjelölésű telket.

JOGI HÁTTÉR:
A teljes ingatlan jogi háttere tiszta, külön helyrajzi számon nyilvántartott telkek, kizárólagos 1/1 tulajdoni hányaddal kerül értékesítésre. A telekhatár kimérése megtörtént, az ingatlan részben körbekerített.

ELHELYEZKEDÉS:
Meghirdetett ingatlanunk Tatabánya Újvárosban található, a 4 sávos Köztársaság útjáról aszfaltozott úton megközelíthető. Közvetlen környezetében kereskedelmi egységek találhatóak (Aldi, Shell kút, KFC gyorsétterem). A telek mögött húzódik a Budapest-Hegyeshalom vasútvonal, vasút és buszpályaudvar 450 m-re található.

HASZNOSÍTÁSI LEHETŐSÉGEK:
Vi-11 övezeti jelű ingatlan, intézményi terület.
Az intézmény terület olyan építési övezet, mely több önálló rendeltetési egységet magába foglaló épületek elhelyezésére szolgál.

A „Vi jelű intézmény területen elhelyezhető épület:
-igazgatási
-nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális
-iroda
-kereskedelmi, szolgáltató, szállás jellegű
-kulturális, közösségi szórakoztató,
-sport rendeltetésű

A Vi építési övezetek telkein önálló lakó rendeltetésű épület nem helyezhető el, de az épület szintterületének legfeljebb 20 százalékát lakások létesítésére is fel lehet használni, kivéve a Győri út és a vasút menti tömbökben. Terepszint alatti építményt csak parkolóhely elhelyezése érdekében lehet létesíteni, legfeljebb a telekterület 30%-a mértékben.

ÉPÍTÉSI SZABÁLYOK:
-Beépítési módja: szabadonálló
-Legkisebb kialakítható terület: 1500nm
-Legnagyobb beépítettség: 60 %
-Legkisebb zöldfelület: 20%
-Épületmagasság: minimum 6m - maximum 16m

KÖZMŰVESÍTETTSÉG:
Elektromosáram, víz, távhővezeték a közelben megtalálható, csatornarendszer telekhatáron húzódik.

BIRTOKBAVÉTEL:
Meghirdetett ingatlanunk kifizetést követően azonnal birtokba vehető.

A meghirdetett nettó vételár az Áfát nem tartalmazza!

Megköszönve megtisztelő figyelmét, további információért keressen bizalommal.

Érd: Rácz Gyula 06 70 367 7577
E-mail: racz.gyula@dot-ing.hu


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611726


+36 70

Ingatlannet kód: NET6611726

Az ipari ingatlanról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 500 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Az ipari ára 53 millió Ft, négyzetméter ára 35 333 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 84%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Gyula referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611726. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.